Survivor 5 Spoiler (20/2): Οι πρώτες πληροφορίες για τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Έχει να γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (20/2): Οι πρώτες πληροφορίες για τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες στο Survivor 5 και κάπως έτσι άλλαξαν εντελώς οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο. Μαχητές και Διάσημοι βρίσκονται στα μαχαίρια ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν ένα σωρό κόντρες και εσωτερικά των ομάδων.

Όπως σας έχουν ήδη ενημερώσει, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που αναμένεται να χάσουν και σήμερα (20/2) την ασυλία και κάπως έτσι, θα βρεθούν στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να πρέπει να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη του προκειμένου να τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ), η Βρισηίδα αναφέρει ότι η μία κλίκα που έχει δημιουργηθεί στους Διάσημους είναι αυτή ανάμεσα στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τον Σάκη Αρσενίου, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Απόστολο Ρουβά.

Κάπως έτσι λοιπόν, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, πλην της Μυριέλλας η οποία απλά δείχνει να μην ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα (δείτε εδώ γιατί απομακρύνθηκε από τη Ναυσικά), αποφάσισαν να κάνουν μία δική τους υποομάδα. Αυτή αποτελείται από τη Βρισηίδα Ανδριώτου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε από την, κατά γενική ομολογία έγκυρη, πηγή μας στο διαδίκτυο, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων πρόκειται να είναι κάποιος από τους καινούργιους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης τις τελευταίες μέρες.

Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πέσει «θύμα» της νέα υποομάδας που έχει δημιουργηθεί στους Κόκκινους.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι πιο αργά μέσα στη μέρα, όταν και θα σας δώσουμε το επιβεβαιωμένο spoiler για τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση.