Survivor 5: «Είμαι από τα άτομα που δεν εμπλέκονται στα πηγαδάκια» - Ο Ανδρέας "άδειασε" τους Μαχητές

«Πάντα θα είμαι πιθανός στόχος αν χαθεί μία από τις δύο ασυλίες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Είμαι από τα άτομα που δεν εμπλέκονται στα πηγαδάκια» - Ο Ανδρέας

Δεν έχει γίνει όπως φαίνεται ακόμα "ένα" ο Ανδρέας με την ομάδα του, τους Μαχητές, καθώς όπως δήλωσε στο αποψινό 20/2 επεισόδιο του Survivor 5, θεωρεί ακράδαντα πως είναι ο πιο εύκολος στόχος, καθώς δεν εμπλέκεται στα πηγαδάκια.

Ο ίδιος ωστόσο τόνισε πως δεν θα αγωνιστεί καθώς έκανε ράμματα, ωστόσο θα εμψυχώνει την ομάδα του από τον πάγκο, παρά τα όσα γίνονται, με τον Ανδρέα πριν λίγο καιρό μάλιστα να δίνει στεγνά την Σοφιάννα.

Τα "καρφιά" του Ανδρέα για τους Μαχητές στο Survivor 5

«Δυστυχώς για εμένα δεν μπορώ να αγωνιστώ καθώς έκανα ράμματα εχθές… θα βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ από τον πάγκο, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε στον αγώνα ασυλίας καθώς έχω φάει με το κουτάλι πλέον τι θα πει υποψήφιος και όσο και αν ακούω θετικά σχόλια καθημερινά είμαι από τα άτομα που δεν εμπλέκονται στα πηγαδάκια…. πάντα θα είμαι πιθανός στόχος αν χαθεί μία από τις δύο ασυλίες» δήλωσε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την πηγή μας και η αλήθεια είναι πως για να πάρουμε την πληροφορία που θέλαμε, πιέσαμε αρκετά. Έτσι μας αποκάλυψε πως και σήμερα (20/2), η ομάδα που αναμένεται να αναδειχθεί νικήτρια του αγωνίσματος ασυλίας είναι οι Μαχητές.

Αυτό σημαίνει πως οι Διάσημοι θα πρέπει να βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση στο συμβούλιο του νησιού καθώς θα ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους και αυτή τη στιγμή, καμία απώλεια δεν θα βοηθήσει την ήδη τεταμένη κατάσταση. Τελικά οι νέοι παίκτες έφεραν κακή αύρα στους Κόκκινους...

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγη ώρα θα έχουμε και πληροφορίες για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!