Survivor 5: "Σκοτώθηκαν" οι Διάσημοι με την Μυριέλλα - «Της λες ένα πράγμα και λέει δέκα»

Τα έβαλαν όλοι μαζί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Survivor 5, με την ομάδα των Μαχητών να είναι αυτή που το κέρδισε. Ωστόσο, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, ακολούθησε ο κακός χαμός.

Συγκεκριμένα, σχεδόν όλοι οι Διάσημοι τα έβαλαν με την Μυριέλλα, καθώς παρόλο που δεν ήταν καλά, επέλεξε να αγωνιστεί, χωρίς όμως να φέρνει κάποια νίκη.

Αφού λοιπόν έχασαν με σκορ 10-7, η ομάδα μεταξύ άλλων άρχισε να φωνάζει και να δηλώνει πως πρέπει να ακούει και να μην κάνει πάντα του κεφαλιού της, μιας και επηρεάζει όλη την ομάδα. Ο Άρης ήταν από τους παίκτες που έγινε αρκετά έξαλλος, με τον ίδιο να την κατηγορεί πως της λένε 1 πράγμα και αυτή απαντάει με 10.

«Γιώργο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Το να λες ένα και αν λέει δέκα! Αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα με την Μυριέλλα. Της λες ένα και λέει δέκα! Δεν σταματάει ποτέ! Ποτέ, ποτέ! Να πει μια φορά, «έχεις δίκιο» και να φύγει! Θα της πεις ένα και άδικο να έχει θα σου πει εκατό! Δεν σταματάει. Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα! Το να λέμε δέκα πράγματα. Ξεκάθαρα πρέπει να ακούμε όλοι. Κάποιες φορές και γω δεν ακούω αλλά πρέπει να μου δώσουν μία στο κεφάλι για να ακούσω» είπε ο ποδοσφαιριστής.

Τα νεύρα των Διάσημων με την Μυριέλλα στο Survivor 5

Όλο το παρασκήνιο στη φόρα - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Ναυσικά

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι διαρκείς, με τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς σε ένταση. Με τους νέους παίκτες να έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και οι συμμαχίες μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 20/2).

Όλο αυτό τον καιρό τα «στρατόπεδα» ήταν συγκεκριμένα, και δη στους Διάσημους. Και μπορεί η Αθηνά Ευμορφιάδη να αποχώρησε, αλλά η είσοδος της Κάτιας και του Τάκη ευνόησε την κλίκα της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης, αν και φυσικά στην αντίπερα όχθη βρίσκουμε τον Σάκη και τον Άρη, που βρίσκονται σε συστράτευση με τους Απόστολο και Ναυσικά.

Οι νέες αυτές συμπράξεις φαίνονται και στο trailer του σημερινού (20/2) επεισοδίου (δείτε το εδώ), αλλά εδώ έχουμε ξεχάσει ένα όνομα. Αυτό είναι της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία αποτελεί μυστήριο για το ποια από τις δύο πλευρές θα υποστηρίξει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.