Survivor 5: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Άγγελου Πούλη

Πιο χαρούμενος από ποτέ ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Άγγελου Πούλη

Ο Άγγελος Πούλης ήταν ένας από τους φετινούς παίκτες του Survivor 5, ωστόσο ο ίδιος λίγο αργότερα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπiσε καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει το πολυπόθητο ταξίδι μέχρι να έφτασε στον τελικό του στόχο.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 21/2 ο ίδιος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια έξοδο μετά από την επιστροφή του από το Survivor 5. Έτσι, ο γνωστός επαγγελματίας παρκουρίστας αποφάσισε να βγει σε γνωστό bar-restaurant στο Περιστέρι μαζί με τους φίλους του.

Από την άλλη, η κάμερα του YouWeekly.gr τον απαθανάτισε να ποζάρει και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Άγγελου Πούλη μετά από το Survivor 5

Άγγελος Πούλης - Survivor 5

Αποκλειστικές φωτογραφίες Πούλης

Άγγελος Πούλης

Πλάκα κάνεις - Με πόσα χρήματα γύρισε ο Άγγελος Πούλης από τον Άγιο Δομίνικο

Μπήκε, βγήκε από το Survivor 5 και δεν τον πήρε χαμπάρι σχεδόν κανείς. Ένα «πέπλο» μυστηρίου έφερε η συμμετοχή του Άγγελου Πούλη στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και ο παρκουρίστας έφυγε μετά τα πρώτα δύο επεισόδια (δείτε εδώ φωτογραφίες από την άφιξή του στην Ελλάδα).

Και ενώ όλοι οι παίκτες του Survivor γυρνούν με φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, το ίδιο δεν ισχύει και για τον Άγγελο Πούλη, ο οποίος τελικά έκανε τσάμπα το ταξίδι μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης (22/2) το Πρωινό, ο Άγγελος Πούλης δεν πήρε χρήματα από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει μόνος του και δεν έδωσε το οκ η παραγωγή. Κάπως έτσι γύρισε με 0€!

Τα χρήματα με τα οποία γύρισε από το Survivor 5 ο Άγγελος Πούλης