Survivor 5: "Κόλαφος" η Πελαγία - «Μήπως ο Μαρτίκας ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή;»

Καταπέλτης στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2 η Πελαγία Καζολέα, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η παίκτρια των Μαχητών είχε κατηγορηθεί από τον Σπύρο Μαρτίκα ως εγκέφαλος επιχείρησης στρατηγικής.

Οι δηλώσεις της Πελαγίας για τον Σπύρο Μαρτίκα και το Survivor 5

«Το Survivor είναι μία δύσκολη εμπειρία, ωστόσο είναι ένα μάθημα ζωής γιατί μπορείς να βιώσεις πράγματα που δεν θα βίωνες σε καμία άλλη περίπτωση. Εγώ κατάλαβα από εμένα πως η υπομονή μου και η ψυχραιμία που έχω σαν άνθρωπος δεν κλονίστηκε παρά τους δύο μήνες παραμονής. Το επάγγελμά μου είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί, γιατί έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους διαφορετικού επιπέδου.

Εξαρχής όταν μπήκα εγώ είπα ότι θα προχωρήσω με το μυαλό και τη στρατηγική μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί η στρατηγική έχει αρνητικό πρόσημο. Μήπως τελικά ο Μαρτίκας ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή.

Από αυτά που βλέπω έχουν φόντα να φτάσουν στο τέλος δυο άτομα. Δεν μπορεί ο κόσμος να αντιληφθεί αν είσαι καλός ή αν πεινάς. Σήμερα πιστεύω θα φύγει ο Σάκης γιατί ο κόσμος λατρεύει το reality και η Μυριέλλα το δίνει απλόχερα», κατέληξε η Πελαγία.

Το αυτοκίνητο που πήρε ο Γιώργος Καβακάκης για δώρο στην Πελαγία

Στην Ελλάδα επέστεψε πριν μερικές μέρες η Πελαγία Καζολέα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5. Η ίδια γύρισε εμφανώς πιο μαυρισμένη και αδύνατη από ποτέ και αμέσως συναντήθηκε με τους δικούς της ανθρώπους και πρώτο πρώτο τον σύντροφό της, Γιώργο Καβακάκη.

Το ζευγάρι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που ήταν χωριστά για αυτό και δεν αποχωρίζονται λεπτό ο ένας τον άλλον. Ο σύντροφός της, μάλιστα, θέλησε να της κάνει κι ένα δώρο, που διόλου το περίμενε.

Συγκεκριμένα, της αγόρασε ένα αυτοκίνητο, smart για την ακρίβεια, με την ίδια να παθαίνει κυριολεκτικά σοκ. Φυσικά, εκείνη απαθανάτισε την στιγμή αυτή και λίγο αργότερα η Πελάγια την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram