Survivor - spoiler 26/2: Είναι οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor - spoiler 26/2: Είναι οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Απόψε 26/2 το βράδυ και μετά από 2 ημέρες διαλείμματος, το Survivor 5 επιστρέφει και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Οι δυο ομάδες και συγκεκριμένα Διάσημοι και Μαχητές, πρόκειται να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν το αγώνισμα και το έπαθλο φαγητού.

Πριν ωστόσο πέσουν με τα "μούτρα" στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να μην περίμεναν άλλη προσθήκη στο παιχνίδι, ωστόσο, η παραγωγή είχαν άλλα κανονισμένα.

Ο παρουσιαστής πρόκειται να ανακοινώσει τη νέα άφιξη του Survivor 5. Πρόκειται για γυναίκα (δείτε εδώ ποια είναι) και θα μπει στην ομάδα των Μαχητών. Όπως φαίνεται πιστεύουν πως οι Διάσημοι έχουν δυνατές παίκτριες και για αυτό θέλησαν να δυναμώσουν και τις γυναίκες των Μπλε.

Αυτή ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο φαγητού του Survivor 5

Πάμε όμως τώρα στο αγώνισμα! To γεγονός πως οι τσακωμοί είναι πολλοί στην ομάδα των Διάσημων θα επηρεάσει τους παίκτες; Στο επίκεντρο έχουν μπει η Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ε ναι λοιπόν... όπως φαίνεται οι εντάσεις τους έχουν αποσυντονίσει εντελώς και απόψε 26/2 θα χάσουν! Οι Μαχητές θα φτάσουν πρώτοι στους 10 πόντους και θα καταφέρουν να φάνε και πάλι! Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η νέα παίκτρια φέρει πόντους και τους βοηθήσει στο να κερδίσουν....

Η αντίδραση της Ταραμπάνκο για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια της στην Ουκρανία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε το Vanda's blog του Youweekly.gr, η Κάτια Ταραμπάνκο μόλις άκουσε από τους ανθρώπους της παραγωγής την κατάσταση που επικρατεί κατέρρευσε ξεσπώντας σε κλάματα, ρωτώντας αν γνωρίζουν πως η οικογένεια της είναι ασφαλείς.

Όπως λοιπόν μας αποκάλυψε η πηγή μας, η παραγωγή που σπάνια μεταφέρει πληροφορίες απ΄ έξω, έκανε για ακόμη μια φορά την εξαίρεση και άφησε την παίκτρια να μιλήσει με την μητέρα της. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορούσαν να της απαγορεύσουν να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, αφού φώναζε πως θέλει να αποχωρήσει αμέσως από το παιχνίδι για να βρεθεί στο πλευρό της.

Μέχρι και τώρα που γράφουμε αυτές εδώ τις γραμμές γνωρίζουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ακόμη δεν αποχωρεί, όμως πενθεί για την χώρα της! Βέβαια, η παραγωγή θα την ενημερώνει για ότι γίνεται και αν η κατάσταση χειροτερέψει για την οικογένεια της θα αποχωρήσει αμέσως...