Σταυρούλα Χρυσοειδή: Αθλήτρια και με κορμί μοντέλου - "Τρέμει" η Κάτια τη νέα παίκτρια του Survivor 5

Οι σπουδές, ο σύντροφος κι όσα δεν γνωρίζουμε για την νέα άφιξη στην ομάδα των Μαχητών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σταυρούλα Χρυσοειδή: Αθλήτρια και με κορμί μοντέλου -

Εξελίξεις έρχονται να ταράξουν πάλι τα νερά στις παραλίες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο καθώς νέα πρόσωπα εισέρχονται στο Survivor και οι ισορροπίες για ακόμη μία φορά πρόκειται να ταραχθούν. Μήπως οι παίκτες θα έπρεπε να φοβούνται; Ήδη τα πράγματα στις ομάδες είναι τεταμένα και πιο συγκεκριμένα στην καλύβα των Διασήμων η κατάσταση "μυρίζει" μπαρούτι καθώς οι τσακωμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο.

Οι νέες προσθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως πληροφορούμαστε, είναι πολύ δυνατές και εμείς απλά περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν Μαχητές και Διάσημοι σε αυτές τις αλλαγές.

Ποια είναι η Σταυρούλα Χρυσοειδή που μπαίνει στο Survivor

Στους Μαχητές εισέρχεται όπως θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου 26/2 η αθλήτρια στίβου, Σταυρούλα Χρυσοειδή, αφού είπε το μεγάλο "ναι". Η εντυπωσιακή αθλήτρια, είναι 26 ετών και έχει γεννηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Έχει αποφοιτήσει από την Γυμναστική Ακαδημία ενώ κορυφαία της επίδοση στον αθλητισμό καταγράφηκε το 2019 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.

Φήμες λοιπόν, την θέλουν ήδη, πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι, να είναι η κυρίαρχη αντίπαλος και ανταγωνίστρια της Κάτιας Ταραμπανκό. Αυτό ωστόσο θα φάνει και στους αγώνες, εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε, ας κερδίσει η καλύτερη!

Η νέα παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσοειδή

Η Σταυρούλα Χρυσοειδή μπαίνει στο Survivor

Αυτός είναι ο σύντροφος της

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβριο με τον αγαπημένο της Πάνο Τριβυζά είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη. Η πρόταση γάμου έγινε το 2018 ενώ το ζευγάρι συζεί ήδη τα τελευταία χρόνια. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς είναι Έλληνας πρωταθλητής στα σπριντ και πυροσβέστης στο επάγγελμα.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν και δεν άργησε πολύ να έρθει και η πρόταση γάμου. «Είχαμε πάει στη Μαγιόρκα. Θυμάμαι είχε πολύ άγχος. Είχε κρύψει στη βαλίτσα το δαχτυλίδι και πήγα να την αδειάσω και προσπαθούσε να το αποφύγει για να μην το βρω», θυμάται η Σταυρούλα.

Η Σταυρούλα Χρυσοειδή με τον αγαπημένο της