Survivor 5: «Η Ναυσικά και ο Απόστολος έχουν πρόβλημα»

Παίκτης του ριάλιτι τους "κατακεραύνωσε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η Ναυσικά και ο Απόστολος έχουν πρόβλημα»

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές καθώς οι ισορροπίες στις παραλίες τόσο των Διασήμων όσο και των Μαχητών αλλάζει ολοένα και περισσότερο.

Έτσι λοιπόν, μετά από την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου όπου άφησε άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης δεν δίστασε να "κατακεραυνώσει" τον Απόστολο Ρουβά αλλά και την Ναυσικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν πρόβλημα.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Ματθαιακάκη στο Survivor 5

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει

Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκινάει και επίσημα το Σάββατο 26/2 με το νέο επεισόδιο που θα κρύβει και μια τεράστια έκπληξη (δείτε εδώ τι). Όπως καταλαβαίνετε θα είναι ένα από τα καθοριστικά επεισόδια του ριάλιτι αφού μετά την έκπληξη αυτή οι ισορροπίες θα αλλάξουν ξανά τόσο για τους μαχητές όσο και για τους διάσημους.

Η προσθήκη της νέας παίκτριας, λοιπόν, Σταυρούλας Χρυσαειδή, στους Μαχητές θα φέρει τα πάνω κάτω σίγουρα στο κομμάτι της επιβίωσης στην παραλία είτε προς το αρνητικό είτε προς το θετικό αλλά και σίγουρα στο αγωνιστικό κομμάτι αφού οι Διάσημοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στον στίβο μάχης μια παίκτρια που δεν ξέρουν πως κινείται, αν είναι καλή ή όχι.

Ο πρώτος στίβος μάχης της Σταυρούλας θα είναι για φαγητό. Το Youweekly.gr ξέρετε πως καθημερινά βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Άγιο Δομίνικο προσπαθώντας - και καταφέρνοντας στην τελική - να σας έχει πρώτο όλες τις πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν στο νησί.

Μετά από ένα τηλεφώνημα στον άνθρωπό μου σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη πως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως νικητές του αγωνίσματος αυτή την φορά θα είναι οι Μπλε. Είχαν πάρει φόρα, η οποία κόπηκε λιγάκι αφού το έπαθλο επικοινωνίας (τον τελευταίο αγώνα δηλαδή) τον κέρδισαν οι κόκκινοι, αλλά όπως φαίνεται επανέρχονται δυναμικά και η προσθήκη της νέας παίκτριας μόνο καλό θα τους κάνει. Ωστόσο, για σίγουρα πράγματα θα επανέλθουμε και μέσα στην ημέρα. Stay tuned!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils