Survivor 5: «Φοβάμαι μην βρω τίποτα στην τσάντα μου...» - Βλέπει παντού εχθρούς ο Μαρτίκας

«Ο Κατσαούνης είναι βλάκας, εκτελεί σχέδια άλλων»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Φοβάμαι μην βρω τίποτα στην τσάντα μου...» - Βλέπει παντού εχθρούς ο Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει φτάσει πλέον τη στρατηγική του στο Survivor 5 σε άλλο επίπεδο! Λίγο αφού έκλεψε την καρύδα από το πιάτο του Γιώργου Κατσαούνη, κατηγόρησε τον συμπαίκτη του ότι κάνε show και ότι εκτελεί τα σχέδια της υπόλοιπης ομάδας που έχει βάλει ως στόχο να τον βλάψει.

Όπως εξήγησε λοιπόν σε δηλώσεις που έκανε μετά το περιστατικό με τον Κατσαούνη ο Σπύρος Μαρτίκας, πλέον έχει φτάσει σε σημείο να φοβάται για την σωματική ακεραιότητά του αφού όλη η ομάδα θέλει να τον βγάλει από το παιχνίδι με θεμιτά ή και αθέμιτα μέσα, ενώ θεωρεί πως χρησιμοποιούν τον Κατσαούνη ως «μέσο» επειδή είναι... βλάκας όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος.

Το παραλήρημα του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5

Η Πελαγία βγήκε και ξεφτίλισε τον Μαρτίκα

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2 η Πελαγία Καζολέα, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η παίκτρια των Μαχητών είχε κατηγορηθεί από τον Σπύρο Μαρτίκα ως εγκέφαλος επιχείρησης στρατηγικής.

«Το Survivor είναι μία δύσκολη εμπειρία, ωστόσο είναι ένα μάθημα ζωής γιατί μπορείς να βιώσεις πράγματα που δεν θα βίωνες σε καμία άλλη περίπτωση. Εγώ κατάλαβα από εμένα πως η υπομονή μου και η ψυχραιμία που έχω σαν άνθρωπος δεν κλονίστηκε παρά τους δύο μήνες παραμονής. Το επάγγελμά μου είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί, γιατί έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους διαφορετικού επιπέδου.

Εξαρχής όταν μπήκα εγώ είπα ότι θα προχωρήσω με το μυαλό και τη στρατηγική μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί η στρατηγική έχει αρνητικό πρόσημο. Μήπως τελικά ο Μαρτίκας ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή.

Από αυτά που βλέπω έχουν φόντα να φτάσουν στο τέλος δυο άτομα. Δεν μπορεί ο κόσμος να αντιληφθεί αν είσαι καλός ή αν πεινάς. Σήμερα πιστεύω θα φύγει ο Σάκης γιατί ο κόσμος λατρεύει το reality και η Μυριέλλα το δίνει απλόχερα», κατέληξε η Πελαγία.