Survivor 5: «Η Μυριέλλα είναι ο θηλυκός Μαρτίκας» - Το επικό τρολάρισμα από τους Μαχητές

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:  «Η Μυριέλλα είναι ο θηλυκός Μαρτίκας» - Το επικό τρολάρισμα από τους Μαχητές

Το βράδυ της Τετάρτης 2/3 είδαμε τους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών στο Survivor 5 να τρολλάρουν για τα καλά τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ η σύγκριση με τη Μυριέλλα Κουρεντή ήταν αναπόφευκτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει την πολυλογία του κι είπε χαρακτηριστικά: «Αδερφέ να σου πω κάτι; Πέρα από την πλάκα. Όσο καιρό είμαι εδώ, τρεις εβδομάδες σε συμπαθώ πάρα πολύ αλλά δεν βάζεις τελεία ποτέ, ποτέ ποτέ.

Δεν σε έχω ακούσει να ολοκληρώνεις πρόταση ποτέ. Εσύ κι η Μυριέλλα μπορείτε να συμπληρώσετε μαζί ένα ολόκληρο επεισόδιο Survivor και να το γεμίζετε όλο χωρίς τελεία.»

Το τρολλάρισμα στον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα στο Survivor μοιράστηκαν. Την Κυριακή έχασαν οι Διάσημοι και έριξαν στον τάκο Βρισηίδα και Μυριέλλα ενώ την Δευτέρα έχασαν οι Μαχητές και έβγανα προτεινόμενους προς αποχώρηση τον Σπύρο και τον Γιάννη.

Μυριέλλα και Σπύρος έχουν ξαναβρεθεί στη θέση αυτή και θυμόμαστε όλοι πολύ καλά πως είχαν την πλήρη υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Όσοι είναι φανατικοί αναγνώστες του Youweekly.gr γνωρίζουν πως είμαστε μάστερ στα spoils! Πέρα από το ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό αγώνισμα που έχει έπαθλο την επικοινωνία - δείτε εδώ - ξέρουμε ποιος έχει ήδη αποχωρήσει από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Γιάννης Τσολάκης είναι ο παίκτης που μεταξύ των τεσσάρων δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πολλούς ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό κι έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του από την παραλία των Μπλε.

Ο Γιάννης ήταν ένας από τους παίκτες που βρίσκονται εξ' αρχής στον Άγιο Δομίνικο και πέρα από το ειδύλλιό του με συμπαίκτριά του - δείτε εδώ με ποια - δεν είχε απασχολήσει πάρα πολύ.

Πλέον, όμως, θα παρακολουθεί το ριάλιτι από το σπίτι του!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils