Survivor 5 spoiler 6/3: Οι πρώτες πληροφορίες για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Έχουμε το όνομα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 spoiler 6/3: Οι πρώτες πληροφορίες για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας πρόκειται να αγωνιστούν απόψε 6/3 το βράδυ Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5. Φυσικά, όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, το Youweekly είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλα τα spoils.

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ δύσκολα και για τους δύο ομάδες, μιας και συνεχώς έρχονται νέοι παίκτες, με τους τελευταίους (λογικά;) να μπαίνουν στο χθεσινό επεισόδιο. Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα, που ενσωματώθηκε στους Διάσημους και την Τζο Μαριδάκη, που ενσωματώθηκε στους Μαχητές.

Οι Μαχητές φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ ζεστά το παιχνίδι μιας και στα τελευταία αγωνίσματα, όπως και χθες, είναι αυτοί που νικούν, είτε φαγητά, είτε ασυλία, είτε επικοινωνία με δικά τους πρόσωπα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται τα πράγματα αλλάζουν, μιας και όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς το πρωί σήμερα, η ομάδα που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι οι Διάσημοι!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε 6/3 στο Survivor 5

Οι Μαχητές λοιπόν θα είναι αυτοί που θα χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο έναν από τους δικούς τους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πηγές, που σπάνια πέφτουν έξω, το πρώτο όνομα που θα βγει από την κάλπη θα είναι του Σπύρου Μαρτίκα! Μια επιλογή αρκετά αναμενόμενη και προβλέψιμη, μιας και κάθε φορά που χάνουν οι Μαχητές ακούγεται στο συμβούλιο το όνομά του και δικαιολογημένα, καθώς είναι ο παίκτης με τις λιγότερες καλές αγωνιστικές επιδόσεις. Από την άλλη βέβαια, δημιουργεί αρκετή ίντριγκα, κάτι που αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό, οπότε πολύ πιθανόν να την γλιτώσει και αυτήν την εβδομάδα!

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο, όμως εδώ είμαστε εμείς και θα σας έχουμε δώσει το σίγουρο spoil μέχρι το βράδυ για αυτό μείνετε συντονισμένοι!