Survivor 5: Η δημόσια στήριξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον φημολογούμενο σύντροφό της, Στάθη Σχίζα

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η δημόσια στήριξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον φημολογούμενο σύντροφό της, Στάθη Σχίζα

Την πρώτη του εμφάνιση στο Survivor 5 έκανε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος είναι ο νέος παίκτης της ομάδας των Διάσημων. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την οποία φημολογείται ότι έχει σχέση, θέλησε να τον στηρίξει με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Προς το παρόν, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η ανάρτηση του μοντέλου φούντωσε τις φήμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες ακούστηκε πως πρόταση δέχθηκε και η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βέβαια ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Στάθης Σχίζας είναι επιχειρηματίας, ενώ την ίδια στιγμή ασχολείται ενεργά και με το kick boxing. Είναι 30 ετών και είναι πατέρας ενός κοριτσιού.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την είσοδο του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

«Με δύναμη! Καλή αρχή αστέρι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Στάθης Σχίζας

Η αναφορά της Παναγιώταρου στην φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το τέλος ενός live του J2US. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

Η επιχειρηματίας λοιπόν μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της με έναν επιχειρηματία, τον Στάθη Σχίζα ο οποίος πριν από λίγες μέρες οργάνωσε ένα opening party για το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Εκεί φυσικά παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα και αυτό στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν παραπάνω οι φήμες.

Ωστόσο, η ίδια τις διέψευσε και ξεκαθάρισε πως είναι απλά φίλος και συνεργάτης της και τίποτα παραπάνω!