Survivor 5 : «Πέσαν πάνω της σαν...» - Ποιοι προσέγγισαν τη Τζο;

Τα υπονοούμενα των Μαχητών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : «Πέσαν πάνω της σαν...» - Ποιοι προσέγγισαν τη Τζο;

Ακόμα δεν μπήκαν οι νέοι παίκτες, και άρχισαν τα "παρατράγουδα" στις καλύβες! Όπως βλέπουμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, την Κυριακή 6/3, δεν πέρασαν λίγες ώρες από τον ερχομό της Τζο Μαριδάκη στην παραλία των Μαχητών και άρχισαν οι περίεργες κινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, άρχισε να παρατηρεί πως κάποια κορίτσια από την ομάδα, προσεγγίζουν τη νέα παίκτρια, με σκοπό να έχουν ένα σύμμαχο, σε περίπτωση ψηφοφορίας. Όπως υποστηρίζει δε "το έχει ξαναδεί" το έργο μιας και είναι τακτική τους να προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους άτομα.

Οι "μπηχτές" του Ανδρέα Ματθαιακάκη για τις συμπαίκτριές του

Δύσκολο το πρώτο βράδυ για τη Τζο - Δεν έκλεισε μάτι

Το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, Κυριακή 6/3, ξεκίνησε όχι τόσο καλά, για τη νέα παίκτρια των Μαχητών, τη Τζο Μαριδάκη. Μπορεί στην καλύβα τους να επικρατεί ειρήνη και ομόνοια μεταξύ των παικτών, ωστόσο η νέα παίκτρια από ότι φάνηκε δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί και ζήτησε τη βοήθεια της συμπαίκτριας της.

Στην άλλη καλύβα, αυτή των Διασήμων, στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως επικράτησε χαμός, θα βρουν άραγε τα πατήματα τους και θα προχωρήσουν ή θα συνεχιστεί αυτό το άσχημο κλίμα;