Survivor 5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δυστυχώς οι Μαχητές θα αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κέρδισαν στο αποψινό 7/3 επεισόδιο του Survivor 5, οι Διάσημοι, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να πρέπει να βγάλουν υποψήφιο ακόμα δύο άτομα από την ομάδα τους, που θα βγουν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχαιρετήσουν κάποιο μέλος της μπλε ομάδας την Τετάρτη που μας έρχεται.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας βρέθηκαν ενώπιον της κάλπης για ακόμα μια φορά λοιπόν και καταψήφισαν τους συμπαίκτες τους είτε για αγωνιστικούς λόγους είτε για προσωπικούς. Έτσι, από την ψηφοφορία βγήκε ο Σάββας Κάλφας, ενώ λίγο αργότερα ήρθε η σειρά της Μαίης Εμμανουηλίδου, που κέρδισε την ατομική ασυλία να καταδείξει αυτόν που θα συμπλήρωνε την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Η Μαίη επέλεξε σαν υποψήφια προς αποχώρηση την Σταυρούλα Χρεισαειδή την οποία αποκάλεσε, μάλιστα, διπρόσωπη, επιβεβαιώνοντας το spoil των υποψηφίων που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Οι δυο γυναίκες που διεκδικούν τη νίκη και τα 100.000 ευρώ

Στο επεισόδιο του Survivor 5 της Κυριακής 6/3, ο Γιώργος Λιανός προειδοποίησε τους παίκτες ότι αυτό το συμβούλιο θα ήταν διαφορετικό από όλα τα άλλα καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα μάθαιναν τα στατιστικά τους, το ποσοστό δηλαδή των νικών τους, και σε ποια θέση τους κατέτασσε αυτό σε σχέση με τους συμπαίκτες τους.

Την πρώτη λοιπόν θέση έχουν δυο γυναίκες οι οποίες και δίνουν μάχη σώμα με σώμα! Πρόκειται για τις... δείτε στο Athensmagazine.gr