Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Μετά από μπαράζ και flag race!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα είδαμε για άλλη μια φορά στο αποψινό 7/3 επεισόδιο του Survivor 5. Μαχητές και Διάσημοι χωρίστηκαν αρχικά σε γυναίκες και άντρες όπου και αγωνίστηκαν βάσει του φύλου τους, φέρνοντας, έτσι, από ένα πόντο η κάθε ομάδα.

Αυτό οδήγησε στο να χρειαστεί να παίξουν οι δύο ομάδες ανάμεικτα στην δεύτερη φάση του παιχνιδιού, το ίδιο αγώνισμα, όπου και θα έπρεπε να φτάσουν στις τρείς νίκες. Η ομάδα που τα κατάφερε τελικά ήταν η ομάδα των Διασήμων με τον Άρη Σοϊλέδη και την Κάτια Ταραμπάνκο στο Flag Race, μετά από πολύ προσπάθεια και την έντονη, φυσικά, αντίσταση των Μαχητών, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Η νίκη των Διασήμων στο Survivor 5

Αυτοί θα βγουν στον τάκο μαζί με τον Μαρτίκα

Η χθεσινή 6/3 ημέρα αλλά και η σημερινή 7/3 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους παίκτες του Survivor 5, αφού στα αγώνισμα ασυλίας οι θέσεις ειδικά των αδύναμων αγωνιστικά παικτών "τρίζει". Όπως παρακολουθήσαμε την πρώτη ασυλία έχασαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας και να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποια ομάδα όμως θα χάσει το αγώνισμα στο σημερινό επεισόδιο; Ποιος θα βγει στον τάκο μαζί με τον παίκτη των Μαχητών;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας που ήδη σας έχουμε μεταφέρει, οι Διάσημοι θα φτάσουν πρώτοι τους 10 πόντους και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως θεατές. Από την άλλη όμως οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτη τους, ενώ από πλευράς της η Μαίη που έχει την ατομική ασυλία θα πρέπει να δείξει έναν ακόμη.

Πάνω κάτω από το trailer (δείτε το εδώ) έχουμε καταλάβει τι θα συμβεί στο συμβούλιο του νησιού, αφού όλοι οι παίκτες των Μπλε θα στήσουν στον τοίχο της Σταυρούλα. Μπορεί στατιστικά στα αγωνίσματα να είναι πρώτη μαζί με την Ασημίνα, αυτό όμως δεν θα τους κρατήσει πίσω.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και 100% επιβεβαιωμένες, οι Μαχητές θα ψηφίσουν τον Σάββα Κάλφα ο οποίος θα βγει από την κάλπη. Εκτός του ότι είναι σχετικά αδύναμος παίκτης, έχει προκαλέσει και πολλές εντάσεις στην παραλία.

Από την άλλη, η Μαίη όταν έρθει η ώρα να υποδείξει έναν συμπαίκτη η συμπαίκτρια της, θα πει το όνομα της Σταυρούλας η οποία σύμφωνα με τους παίκτες είναι διπρόσωπη.