Survivor 5 trailer 7/3: "Ο Άρης μου είπε για ένα συμβάν στην Ελλάδα" - Η Ασημίνα μαθαίνει όλη την αλήθεια

Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της! Θα αποκαλυφθεί απόψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 7/3:

Απόψε 7/3 το βράδυ Διάσημοι και Μαχητές του Survivor 5 θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Την πρώτη την έχασαν οι Μπλε και έβγαλαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα. Τι θα συμβεί σήμερα; Ποιος θα φτάσει πρώτος του 10 πόντους;

Πριν πέσουν όμως τους στίβους μάχης οι παίκτες, στην παραλία των Μαχητών θα γίνει μια απίστευτη αποκάλυψη. Η Ασημίνα θα μάθει για ένα συμβάν πίσω στην Ελλάδα το οποίο θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα της αποκαλύψει πως η Σταυρούλα πριν μπει ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και μπει στο Survivor 5 την έκραζε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, για αυτό το συμβάν είχε πάρει θέση και ο σύντροφος της ποδοσφαιρίστριας Χρήστος Δάντης.

Η Ασημίνα λοιπόν θα την ξεμπροστιάσει μπροστά στους συμπαίκτες τους, με την ίδια να προσπαθεί να "μαζέψει τα σπασμένα". Θα τους επηρεάσει αυτό στο αγώνισμα;

Μάλιστα το περιστατικό θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού. Η Σταυρούλα θα τσακωθεί με την Κάτια Ταραμπάνκο, με το μοντέλο να της πετάει την σπόντα πως εκείνη "δεν πετάει πικρόχολα σχόλια στα social media".

Όπως φαίνεται η η παραγωγή τους τα μεταφέρει όλα και τους λένε τι να πουν έτσι ώστε να υπάρχουν συνεχώς νέες ίντριγκες ή ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να χαλάσει το κλίμα στους Μαχητές με σκοπό να επιστρέψουν οι Διάσημοι στις νίκες.

***Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία!

Όσα θα δούμε απόψε 7/3 στο Survivor 5