Ο Δάντης ''τα έχωσε'' άσχημα στη νέα παίκτρια του Survivor 5 - «Μα καλά, δεν έχουν υπογράψει οι παίκτες ότι...»

Δε μασάει τα λόγια του ο τραγουδιστής!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Δάντης ''τα έχωσε'' άσχημα στη νέα παίκτρια του Survivor 5 - «Μα καλά, δεν έχουν υπογράψει οι παίκτες ότι...»

Ο Χρήστος Δάντης είναι γνωστό πως είναι σύντροφος πολύ μαχητικής παίκτριας του Survivor 5. Την Ασημίνα Χατζηανδρέου την βλέπουμε να αγωνίζεται πολύ σκληρά στο παιχνίδι επιβίωσης και παράλληλα να μιλάει, όποτε βρει τον κατάλληλο χρόνο, για τον σύντροφο της.

Ο τραγουδιστής από την Ελλάδα την στηρίζει δημόσια καθώς παίρνει θέση για όσα της καταλογίζουν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Και ενώ είδαμε στο reality να μπαίνει νέα παίκτρια στην ομάδα των μαχητών και την Ασημίνα να την υποδέχεται με πολύ όμορφα λόγια, συνέβη κάτι περίεργο.

Η νέα παίκτρια Σταυρούλα Χρυσαείδη λίγες μέρες πριν μπει στο παιχνίδι, έκανε stories κατά της συντρόφου του Δάντη και εκείνος φυσικά δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι.

Οι δημοσιεύσεις του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Μα καλά, δεν έχουν υπογράψει οι παίκτες του Survivor ότι οι λογαριασμοί στα social media θα πρέπει να είναι ανενεργοί.

Αν είναι να ειδοποιήσουμε και τους υπόλοιπους και τις υπόλοιπες συντρόφους των συμμετεχόντων, να ανεβάζουν πικρόχολά σχόλια, όπως το επόμενο που είναι εμφανές ότι το έκανε ένας αθλητής του στίβου που δεν θα έπρεπε να μετέχει σε τέτοιες μικρότητες και “θάψιμο” ανθρώπων που εκφράζονται με τόσο όμορφο τρόπο γι’ αυτούς. Ντροπή.

Ασημίνα, πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις… Σε θαυμάζω», έγραψε στο instagram ο Χρήστος Δάντης.

O Δάντης υπέρ της Ασημίνας - Survivor 5

O Δάντης υπέρ της Ασημίνας - Survivor 5

Το μήνυμα του τραγουδιστή στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η παίκτρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στην σχέση της με τον τραγουδιστή πετώντας σπόντες, ωστόσο για πρώτη φορά το όνομα αυτού αποκαλύφθηκε από τον Γιώργο Λιανό και επίσημα, λέγοντας στην παίκτρια των Μαχητών πως της έχει στείλει μήνυμα ο σύντροφός της και θα το ακούσει σε περίπτωση που κερδίσουν το σημερινό αγώνισμα επάθλου.

«Ασημίνα επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά και ξέρω ότι είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, πόσο σου έχει λείψει να αντλήσεις αυτή τη δύναμη από αυτόν τον άνθρωπο;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να λέει:

Μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να κλαίω γιατί μου είχε πει ότι είσαι άσχημη όταν κλαις. Δεν τον έχω ακούσει σε καμία περίπτωση...Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο, ήταν το στήριγμα μου εκεί πέρα έξω, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου αλλά όταν έρχεται αυτό το έπαθλο τρέμουν τα πόδια μου. Λέω τι θα γίνει, ήρθε η ώρα; Θα δούμε κανένα μήνυμα; Θα δούμε πως είναι τα πράγματα έξω; Και αυτό με αγχώνει».

Τότε ο Γιώργος Λιανός, με ονόματα πλέον έκανε την ανακοίνωση που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα ακόμα περισσότερο: «Λοιπόν να το πάρει το ποτάμι.. Αν κερδίσετε σήμερα, σου έχει στείλει μήνυμα ο Χρήστος».