Survivor 5 - spoiler 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Απόψε 7/3 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα δούμε Διάσημους και Μαχητές του Survivor 5 να "μάχονται" για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Την πρώτη να υπενθυμίσουμε κέρδισαν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα οι Μπλε να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση έναν άνδρα.

Στο σημερινό επεισόδιο και πριν συναντηθούν οι δυο ομάδες στο στίβο μάχης, θα επικρατήσει χαμός. Ειδικά στην παραλία των Μαχητών θα γίνει το έλα να δεις, λόγω της Σταυρούλας.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα της αποκαλύψει πως η Σταυρούλα πριν μπει ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και μπει στο Survivor 5 την έκραζε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, για αυτό το συμβάν είχε πάρει θέση και ο σύντροφος της ποδοσφαιρίστριας Χρήστος Δάντης. Η Ασημίνα λοιπόν θα την ξεμπροστιάσει μπροστά στους συμπαίκτες τους, με την ίδια να προσπαθεί να "μαζέψει τα σπασμένα" (δείτε το trailer).

Το αγώνισμα

Όσον αφορά το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού τα εμπόδια θα είναι πολύ κουραστικά και οι παίκτες θα πρέπει να κρατούν στα χέρια τους από ένα σακίδιο που θα πρέπει να το πάνε στον στόχο.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους και να πάνε οι παίκτες σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού;

Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, οι Διάσημοι θα πάρουν και την αποψινή νίκη και οι Μαχητές θα χρειαστούν να ψηφίσουν ξανά!

Survivor spoiler 7/3

Ωστόσο, να σημειωθεί πως η παραγωγή του Survivor 5 κινεί πολλά νήματα όσον αφορά τα αγωνίσματα, αφού θέλει το παιχνίδι να τραβά τα σχόλια και τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να παραμένει στα ύψη!