Survivor 5 - Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο Τριαντάφυλλος του φετινού ριάλιτι...»

Εσείς τι πιστεύετε;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5 - Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο Τριαντάφυλλος του φετινού ριάλιτι...»

Χαμό έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5. Στο αποψινό 8/3 επεισόδιο οι παίκτες της μπλε ομάδας ''έστησαν'' στον τοίχο τον συμπαίκτη τους, προσπαθώντας να εκμαιεύσουν από αυτόν πληροφορίες για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Έτσι, την ίδια ώρα που όλοι άρχισαν να επιτίθονται στον Σπύρο για να καταλάβουν αν τελικά θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι ή αν θέλει να αποχωρήσει, οι Διάσημοι σχολίαζαν αυτήν την κατάσταση παρομοιάζοντας τον παίκτη με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε βγει 12 φορές υποψήφιος πρωτού φύγει.

Είναι ο Σπύρος Μαρτίκας ο φετινός Τριαντάφυλλος στο Survivor 5;

Κρέμεται από ένα σχοινί η παραμονή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο παιχνίδι

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι για τους δυνατούς. Η επιβίωση, έστω και σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, μονάχα εύκολη δεν είναι και κάθε παίκτης επιχειρεί να βρίσκει το δικό του τρόπο, για να αντιμετωπίσει τις κακουχίες.

Ακόμη και οι πιο σκληροί, βέβαια, μπορεί να λυγίσουν. Το βλέπουμε σαφέστατα στα αγωνίσματα όλα αυτά τα χρόνια. Ένας τραυματισμός, ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες υποσιτίζονται και ζουν σε δύσκολες συνθήκες, σχεδόν... ζούγκλας, μπορεί να αποβεί μοιραίος για τη συμμετοχή στο παιχνίδι και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, θα έχει έναν πολύ μεγάλο τραυματισμό.

Κάπως έτσι, κάθε πτώση και κάθε χτύπημα φέρνουν ανησυχία σε όλους, από την παραγωγή μέχρι και την ομάδα του εκάστοτε παίκτη. Και η αλήθεια είναι, ότι η ατυχία έχει «χτυπήσει» τελευταία την πόρτα των Διάσημων, καθώς δεν τους φτάνει μονάχα ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια (δείτε τον εδώ)... διαβάστε τη συνέχεια για το Survivor 5 στο Athensmagazine.gr