Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5: Βίντεο από την επιστροφή του Γιάννη Τσολάκη - Φιλούσε τα πατώματα στο αεροδρόμιο

Έλα Χριστέ και Παναγιά

Survivor 5: Βίντεο από την επιστροφή του Γιάννη Τσολάκη - Φιλούσε τα πατώματα στο αεροδρόμιο
Reality 10.03.2022 08:42
Από Youweekly Team

Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης 9/3 ένας ακόμη παίκτης να αποχώρησε από το Survivor, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο πρώην survivor Γιάννης Τσολάκης πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και φρόντισε αυτό να μην περάσει απαρατήρητο.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παίκτη του ριάλιτι να φιλάει τα πατώματα και να φωνάζει "Ελλαδάρα, Ελλαδάρα μου", όπως φαίνεται του είχε λείψει πάρα πολύ η χώρα του.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο βέβαια, πρώτα φίλησε την σύντροφό του, μετά το πάτωμα και μετά πάλι την σύντροφό του.

Ο Γιάννης Τσολάκης με την σύντροφό του

«Ήμασταν πολύ κοντά! Η γλώσσα του σώματος...»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4/3 ο Γιάννης Τσολάκης. Ο πρώην παίκτης μίλησε τόσο για την σχέση του με τη Μαίη και τη Σοφιάννα, ξεκαθαρίζοντας πως η κοπέλα του του έχει αρκετή εμπιστοσύνη ώστε να μην παρεξηγηθεί.

«Με τη Μαίη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει να βάλει τη μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Πολλές φορές τουρτούριζαν από το κρύο. Δε μπορώ εγώ να φοράω τη μπλούζα μου και να έχω τη Μαίη να έχει βραχεί η δικιά της και να μην της τη δώσω. Είχε ρωτήσει όντως η Μαίη αν είμαστε ζευγάρι με τη Σοφιάνα. Εγώ το έμαθα τελευταίος αυτό, δεν ξέρω γιατί είχε τέτοια απορία.

Με τη Σοφιάνα ήμασταν πολύ κοντά. Η Μαίη μάλλον ρώτησε για να είναι σίγουρη γιατί είχαμε κάνεις κάποιες συζητήσεις, είχαμε έρθει κοντά αλλά όχι κοντά ερωτικά. Θυμάμαι έντονα στις αρχές ότι μπορεί να μίλαγα με τη Σοφιάνα και να είναι και η Μαίη κοντά αλλά δεν έκατσα να το ψάξω περαιτέρω. Με τη Σοφιάνα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα.

Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μπορεί να γυρίσω – δεν έχουμε μιλήσει ακόμα – και να με έχει στείλει. Ελπίζω ότι δε θα φάω πολλή παντόφλα γιατί δε ξέρω πώς βγήκε προς τα έξω. Η Κατερίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να παρεξηγηθεί και όντως κάποιες φορές το είχα σκεφτεί ότι ίσως πρέπει να το προσέξω γιατί γενικά είμαι πολύ άνθρωπος της αγκαλιάς αλλά αυτό μπορεί να παραφραστεί γιατί με τη Σοφιάνα ανταλλάξαμε κάποιες αγκαλιές. Γι΄ αυτό το τελευταίο διάστημα είχα αλλάξει λίγο στάση. Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι έχω κάποιον άνθρωπο έξω. Το γνώριζε η Σοφιάνα όπως και όλοι», κατέληξε ο Γιάννης Τσολάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός στην παραγωγή του Survivor 5 - Ένα βήμα πριν την οικειοθελή αποχώρηση η...

Της είχε κάνει πρόταση γάμου πριν το Survivor 4 - Πως είναι σήμερα ο πρώην της Ταραμπάνκο, Χαλβατζής

Share