Survivor 5: Η παρεξήγηση του Απόστολου Ρουβά με την Τζο Μαριδάκη εξαιτίας της μαντινάδας της

Τι είπε που τον ενόχλησε;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η παρεξήγηση του Απόστολου Ρουβά με την Τζο Μαριδάκη εξαιτίας της μαντινάδας της

Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας, μετά την ήττα τους στο Survivor 5, κάτι το οποίο εντάθηκε ακόμα περισσότερο με την μαντινάδα της Τζο Μαριδάκη που αφιέρωσε στους συμπαίκτες της μετά την νίκη των Μαχητών στο αποψινό 12/3 αγώνισμα επάθλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζο, η οποία είναι από την Κρήτη, σκαρφίστηκε μια μαντινάδα η οποία έμελλε να εκνευρίσει την αντίπαλη ομάδα, αφού είπε: «Δεν είμαστε εγωιστές, το δίκιο μας πνίγει, γιατί είναι οι αντίπαλοι μπροστά μας τόσο λίγοι».

Ο εκνευρισμός του Απ[όστολου Ρουβά με την Τζο Μαριδάκη στο Survivor 5

Ο Απόστολος Ρουβάς φάνηκε να ενοχλήθηκε αρκετά από την μαντινάδα της Τζο, και είπε αμέσως μετά: «Έχω απέραντο σεβασμό για τους αντίπαλους και ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνθηκα, ούτε έχω εκφράσει ότι είναι λίγοι», με την Τζο να απαντάει:

«Το είπα καθαρά για χαβαλέ. Ξέρεις πως σέβομαι τους παίκτες της ομάδας σου και ποτέ δεν έχω πει τίποτα. Για πλάκα το είπα, το ξέρεις».

«Μόλις είπες. Μπορείς να μιλήσεις με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας σου για να καταλάβεις αν εμείς λέγαμε, αν θα το περνάτε για πλάκα», είπε ξανά ο Απόστολος Ρουβάς.

"Σκοτώθηκαν" Ασημίνα και Τζο πίσω από τις κάμερες

Τα... μαχαίρια βγαίνουν με κάθε αφορμή στο Survivor 5, με τις κλίκες σε κάθε ομάδα να έχουν ξεκαθαριστεί ως προς το ποιες είναι και, από αυτό το σημείο κι έπειτα, να επιδίδονται σε έναν «πόλεμο» για το ποια θα επιβιώσει στην κρίση του κοινού.

Ένας άνθρωπος, που ήταν σχετικά πιο ήσυχος από τους υπόλοιπους, ο Γιάννης Τσολάκης, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με τις κλίκες των Μαχητών να μη σημειώνουν ουσιαστικά απώλειες, αλλά το τέλος του Σάββα Κάλφα στενεύει, θα έλεγε κανείς, τον κλοιό γύρω από τον Μαρτίκα και τα νέα του σχέδια.

Μέσα σε όλα αυτά, νέοι παίκτες έχουν μπει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ κι έχουν προκαλέσει αναστάτωση ως προς τη στάση, που ενδεχομένως θα κρατήσουν και το ποια πλευρά θα διαλέξουν, ώστε να συστρατευθούν μαζί της. Και η Τζο Μαριδάκη δείχνει να έχει κάνει την επιλογή της, τουλάχιστον ως προς το ποιους... δε συμπαθεί.

Η Κρητικιά παίκτρια δεν έχασε την ευκαιρία να... διαβάστε εδώ την συνέχεια.