Survivor 5 spoiler 14/3: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ - Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Καλά θα πάει αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 14/3: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ - Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Από το Σάββατο 12/3 έχει ξεκινήσει η νέα εβδομάδα για το Survivor 5 και έχουμε να πούμε πως θα έχει πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον. Πέραν του ότι ξεκίνησαν να γίνονται χοντρά σκηνικά και μπροστά τις κάμερες (δείτε εδώ το βίντεο), αυτή η εβδομάδα θα έχει αγωνιστικές ανατροπές καθώς οι νίκες και οι ήττες φαίνεται να έχει ισομοιρασμένες.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή! Οι Μαχητές το Σάββατο κατάφεραν να διεκδικήσουν τον αγώνα επάθλου και να γεμίσουν επιτέλους λίγο τα στομάχια τους. Οι διάσημοι.. στεναχώρια μόνο! Κυριακή, όμως, στον πιο σημαντικό αγώνα: τον πρώτο της ασυλίας έγινε το αντίστροφο! Οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Ωστόσο, η διαδικασία φάνηκε να είναι εύκολη... Ήξεραν ποιον θα δώσουν.

Σπύρος Μαρτίκας, λοιπόν!

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor;

Απόψε, λοιπόν, έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τη νίκη θα πάρουν οι Μπλε, οπότε θα έχουμε έναν ακόμα υποψήφιο από τους Μαχητές (λόγω ατομικής ασυλίας) και τουλάχιστον δυο από τους Κόκκινους... και ξέρουμε ήδη ποιοι είναι αυτοί...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils