Survivor 5: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ''ξεμπρόστιασε'' τον Μαρτίκα - «Θέλει να είναι στην επικαιρότητα...»

Το σχέδιο του Σπύρου για να γίνει αγαπητός στο κοινό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ''ξεμπρόστιασε'' τον Μαρτίκα - «Θέλει να είναι στην επικαιρότητα...»

Μια πολύ έντονη συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5 από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος φαίνεται να κάνει επιθέσεις προς όλους και ιδιαίτερα απέναντι στον Στάθη Σχίζα, που για να είμαστε ειλικρινείς σαν πολύ να έχει κρατήσει όλο αυτό.

Οι Διάσημοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως όλο αυτό πρόκειται περί σχεδίου που έχει να κάνει με στρατηγική πίσω από τα όσα λέει και κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να αποκαλύπτει τα όσα έχει καταλάβει.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατάλαβε το σχέδιο του Μαρτίκα στο Survivor 5

«Εγώ θα πω ότι η κακή διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση. Κάθε φορά που έχουμε ένα θέμα, ο Σπύρος ξυπνά άλλο θέμα μόνος του και παίρνει η μπάλα κι εμάς. Όσο περισσότερο μιλάμε για τον Σπύρο, τόσο περισσότερη τηλεθέαση του δίνουμε. Αυτό πιστεύω πως είναι το σχέδιό του. Επειδή είναι αυτός υποψήφιος κι όσο μιλάμε για αυτόν, ο κόσμος αυτόν θα ψηφίζει.

Όταν ξέρει ότι θα είναι υποψήφιος, θέλει να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας. Γιατί αν δεν χάναμε την ασυλία, αυτό με τον Στάθη δεν θα το σχολίαζε ποτέ. Αλλά επειδή χάσαμε ασυλία, βγήκε υποψήφιος και σχολιάστηκε το θέμα για να ασχοληθούμε μαζί του κι οι Κόκκινοι στις προσωπικές συνεντεύξεις. Για να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σπύρο και Στάθη όταν έκλεισαν οι κάμερες

Το Survivor 5 συνεχίζεται με πολλές κόντρες μεταξύ των παικτών και, με τις μέρες να περνούν, ολοένα και περισσότερες διαμάχες δημιουργούνται εκ νέου, με τις συνθήκες άλλωστε να επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει τσακωθεί... μέχρι και με τους φοίνικες, η αλήθεια είναι, και ο νέος του αντίπαλος ακούει στο όνομα του Στάθη Σχίζα. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να βρεθεί στο «στόχαστρο» του παίκτη των Μαχητών, καθώς τον αποκάλεσε ως άνανδρο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο ασφαλώς.

Ο φαρμακοποιός «ξεσπάθωσε» στο συμβούλιο του νησιού, καθώς παίρνοντας το λόγο τα έβαλε με τον Στάθη, αλλά και την κόκκινη ομάδα, τονίζοντας πως ο άνανδρος στην υπόθεση είναι ο παίκτης των Διασήμων, ο οποίος μπαίνει σαν «λαγός» από τους συμπαίκτες του, για να βάλει τη διχόνοια στους «Μπλε» και να τη σπέκουλα εναντίον του Μαρτίκα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.