Survivor 5: Απανωτά τα ''καρφιά'' του Μαρτίκα στον Σχίζα - «Έλα να σου παραδώσω μαθήματα ανδρισμού...»

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Απανωτά τα ''καρφιά'' του Μαρτίκα στον Σχίζα - «Έλα να σου παραδώσω μαθήματα ανδρισμού...»

Μια αδιανόητη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5, με αφορμή τα σχόλια του πρώτου για τον παίκτη των Μαχητών που παρακαλάει να μην τον ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό για να φύγει από το παιχνίδι, όμως δεν αποχωρεί οικειοθελώς.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στην αρχή του αποψινού 13/3 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να απευθυνθεί στις δηλώσεις του αντιπάλου του, που μεταξύ άλλων τον χαρακτήρησε άνανδρο.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τον Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

«Στάθη μου θέλω να σε ενημερώσω ότι ποτέ δεν ήμουν δειλός στη ζωή μου. Ποτέ δεν θα το έβαζα στα πόδια και ποτέ δεν θα εγκατέλειπα κάτι για το οποίο είχα πλήρη επίγνωση για το που ερχόμουν και το τι θα αντιμετώπιζα. Ήρθα σε ένα παιχνίδι μεγάλων προκλήσεων. Δεν θα το έβαζα ποτέ στα πόδια, δειλός να τρέχω να αποφύγω αυτό που επέλεξα.

Στάθη μου νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το τι σημαίνει άνδρας και, αν θέλεις, έλα να σου παραδώσω μαθήματα ανδρισμού γιατί πραγματικά θα σου λείπουν. Για να κατανοείς και εσύ πλήρως τι σημαίνει ένας πραγματικός άνδρας, όταν δίνει προτεραιότητες και στέκεται δίκαια απέναντι σε νέους ανθρώπους που μπορεί να αδικηθούν σε μια δεδομένη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο τσακωμός Κάτιας - Μαρτίκα πίσω από τις κάμερες

Λίγο πριν το σημερινό 13/3 επεισόδιο του Survivor 5 και αφού ήρθαμε σε επικοινωνία με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο για να μάθουμε την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, δεν γινόταν να μην ρωτήσουμε για τυχόν περιστατικά ανάμεσα στους παίκτες.

Και να λοιπόν που είχαμε έναν τσακωμό ανάμεσα σε δυο αντιπάλους! Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές πως λέει όλα όσα σκέφτεται και πιστεύει χωρίς πρώτα να τα... φιλτράρει.

Ταραμπάνκο Μαρτίκας Survivor 5

Όπως μας μετέφερε η πηγή μας, μετά τον τσακωμό τους στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο φαρμακοποιός θα πει στην Κάτια πως την βλέπουν πανελλαδικά και έχουν δει τι άνθρωπος είναι, το μοντέλο συναισθηματικά φορτισμένο μάλιστα και με την κατάσταση στην Ουκρανία που βρίσκεται η οικογένεια της, πήγε να του ζητήσει το λόγο.

Το κλίμα όμως ήταν πολύ έντονο ανάμεσα τους! Ο Σπύρος δεν άλλαζε τα λεγόμενα του, ενώ η Κάτια από την άλλη είχε γίνει έξαλλη και οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα να μπουν ανάμεσα τους οι συμπαίκτες τους για να τους ηρεμήσουν ! Το θέμα λοιπόν, έληξε εκεί.

Όπως φαίνεται μετά την Άσπα Πρεδάρη που δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, το όνομα του μπήκε σε μια ακόμη black list!

Βέβαια, ούτε ο Μαρτίακς φαίνεται να την χωνεύει πολύ! Μην ξεχνάμε πως σε ένα επεισόδιο είχε φέρει στο προσκήνιο το περσινό περιστατικό, όπου συμπαίκτες της Κάτιας την είχαν κατηγορήσει πως έκλεψε φαγητό.

«Σαφώς ο κλέφτης, τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνά κανείς πέρυσι πως η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό, που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα αντιμέτωπη απέναντί της. Σαφώς υπάρχουν κι αποδείξεις, σαφώς επτά άτομα από την ομάδα μου δεν είμαστε τρελοί, σαφώς και περιμέναμε τόσο καιρό να το επιβεβαιώσουν όλοι ξεχωριστά και μόνοι του ο καθένας. Σαφώς αυτό που έγινε χθες, ήταν θέμα χρόνου να γίνει γιατί όλοι το ξέραμε. Μόλις συνειδητοποίησαν οι τρεις τους πως όλη η ομάδα ήξερε τι έκαναν τόσο καιρό, αμέσως το γύρισαν χθες βάζοντας την Μέη εκεί που την έδιωχναν από τη μοιρασιά, ξαφνικά την έψαχνα. Το έκαναν οι ίδιες θέμα και εναντιώθηκε όλη η ομάδα», είχε πει.