Survivor 5: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας

''Παράτησε'' την ασυλία για χάρη της...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας κέρδισαν στο αποψινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές οι οποίοι είναι ασφαλείς και θα καταλήξουν μόνο με δύο παίκτες υποψήφιους προς την κρίση του κοινού. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας έπρεπε, λοιπόν, να αγωνιστούν οι Διάσημοι για να κριθεί ποιος είναι αυτός που θα είναι υποψήφιος και ποιος δεν κινδυνεύει με αποχώρηση την Τετάρτη 16/3.

Η Μυριέλλα Κουρεντή άφησε την ατομική ασυλία στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

Οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Περισσότερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη εβδομάδα Survivor θα έχει αυτή που διανύουμε και όσοι διαβάζετε φανατικά Youweekly.gr ξέρετε ακριβώς σε τι αναφερόμαστε! Απόψε 14/3 οι παίκτες θα ριχτούν στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία. Την πρώτη την κέρδισαν οι Διάσημοι και αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σήμερα σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα θα πάρει τον αγώνα (δείτε εδώ) οπότε τώρα ήρθε η ώρα να σας πούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες απόψε το ματς θα κατακτήσουν οι Μαχητές που πάει να πει ότι οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα θα είναι μοιρασμένες άρα υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι το λιγότερο δύο άτομα τόσο από την ομάδα των Διάσημων όσο κι από την ομάδα των Μαχητών!

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Μαρτίκας, όπως είπαμε και παραπάνω και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της πηγής μας από τον Άγιο Δομίνικο, η πρώτη υποψήφια από την ομάδα των Διάσημων θα είναι η Μυριέλλα!

Όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι δεν τους κάνει καμία εντύπωση! Από την κάλπη ήταν σίγουρο ότι θα έβγαινε αυτή αφού οι συμπαίκτες της έχουν αγανακτήσει και το δηλώνουν διαρκώς! Επιστρέφουμε με update με τα υπόλοιπα ονόματα!

UPDATE: Υποψήφια Τζο Μαριδάκη! Όσον αφορά τους Διάσημους, τελικά καμία Μυριέλλα, μιας και υποψήφια από την κάλπη είναι τελικά η Βρισηίδα!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils