Survivor 5 spoiler 16/3: ΑΛΉΘΕΙΑ ΛΕΣ; Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί αύριο

Μαρτίκας, Βρισηίδα, Τζο ή Κάτια;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 16/3: ΑΛΉΘΕΙΑ ΛΕΣ; Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί αύριο

Οι αγώνες ασυλίες πραγματοποιήθηκαν κι έχουν ήδη ψηφιστεί οι 4 παίκτες προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor. Σπύρος Μαρτίκας, Κάτια Ταραμπάνκο, Τζο Μαριδάκη και Βρισηίδα Ανδριώτου. Δυο από τους Μαχητές και δυο από τους διάσημους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας καταψηφίστηκε την Κυριακή από την ομάδα του ενώ η Τζο Μαριδάκη βγήκε από την Ασημίνα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Αντιστοίχως, η Βρισηίδα ψηφίστηκε από την ομάδα της και η Κάτια βγήκε από την Ναυσικά.

Ποιος Survivor είναι τελευταίος στις ψηφοφορίες μέχρι στιγμής

Η αλήθεια είναι πως μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο το μόνο που μάθαμε μέχρι στιγμής είναι ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ). Είναι πολύ νωρίς ακόμα να γνωρίζουμε ποιος έχει αποχωρήσει αλλά με βάση το poll που κάναμε στα stories του Youweekly.gr στο instagram το κοινό φαίνεται πως θέλει να δει στο ξενοδοχείο την Βρισηίδα.

Μπες κι εσύ να ψηφίσεις δωρεάν ώστε να έχουμε μια γενική εικόνα για την κατάσταση μέχρι να μάθουμε 100% το οριστικό αποτέλεσμα από την πηγή μας!

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ SURVIVOR INSTAGRAM

Stay tuned γιατί έχουμε να σας κάνουμε πολλές αποκαλύψεις και παρασκήνια σήμερα για το Survivor. Έχει γίνει χαμός με τον Καραγκούνια όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και πίσω. Φανταστείτε για να είδαμε τέτοια ένταση στην τηλεόραση, τι μπορεί να κόπηκε στο μοντάζ.

Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα γιατί έτσι κι αλλιώς τα γνωρίζουμε όλα...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ! ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils