Survivor 5: Ο Σοϊλέδης αλλάζει τους κουμπάρους του λίγο πριν τον γάμο - "Κάγκελο" ο Φραγκολιάς

Δεν το γνωρίζει ούτε η Αντωνά!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Σοϊλέδης αλλάζει τους κουμπάρους του λίγο πριν τον γάμο -

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο διάστημα, ο Κώστας Φραγκολιάς και η σύντροφος του Δώρα επρόκειτο να παντρέψουν τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά, όταν με το καλό ο ποδοσφαιριστής βγει από το παιχνίδι. Στο αποψινό 15/3 επεισόδιο του Survivor 5, όμως, ο Άρης έκανε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στους κουμπάρους που είχε διαλέξει, οι οποίοι σίγουρα θα έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν τα όσα είχε να πει ο παίκτης των Διασήμων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης ανακοίνωσε πως θα ήθελε να τους παντρέψουν με την σύντροφο του ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, καθώς οι τρεις τους έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως επειδή ήδη έχουν κάνει την πρόταση αυτή στον Κώστα Φραγκολιά και την αγαπημένη του, επιθυμεί αν και εκείνος το θέλει, να τους παντρέψουν και οι τέσσερεις μαζί.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν ο Άρης Σοϊλέδης για να ολοκληρώσει το τρικούβερτο γλέντι που έχει ετοιμάσει ζήτησε για πλάκα από τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι το παρανυφάκι τους.

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής των κουμπάρων του Σοϊλέδη στο Survivor 5

Παραλίγο άγριο "ξύλο" για Τάκη και Σοϊλέδη

Η κατάσταση στο Survivor 5 είναι «εύφλεκτη» και αυτό δεν κρύβεται, με το παραμικρό αρνητικό αποτέλεσμα να προκαλεί τριγμούς στις δύο ομάδες και τα συμβούλια να μη μένουν ποτέ αδιάφορα για το τηλεοπτικό κοινό.

Στο χθεσινό 14/3 επεισόδιο είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται έξαλλος με Ευρυδίκη και Βρισηίδα, οι οποίες επιχειρούν να πείσουν τους υπόλοιπους, ότι ο πρώτος επιτέθηκε στη γνωστή επιχειρηματία, λέγοντάς της πως ορθώς ο Βαλάντης της είχε πει την αισχρή ατάκα για την ασθένειά της.

Αυτό που δε γνωρίζετε, ενδεχομένως, είναι ότι το συγκεκριμένο συμβούλιο είχε και συνέχεια... διαβάστε στο Athensmagazine.gr