Survivor 5: «Εντάξει μ@@@@@ς είμαι εγώ;» - Ο Ανδρέας ''καρφώνει'' ανεπανόρθωτα την Ασημίνα

Τι ακούστηκε και δεν το είδαμε ποτέ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Εντάξει μ@@@@@ς είμαι εγώ;» - Ο Ανδρέας ''καρφώνει'' ανεπανόρθωτα την Ασημίνα

O Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι από τους παίκτες του Survivor 5 που μετράνε τόσο τις νίκες όσο και τις ήττες του. Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 είδαμε τον παίκτη των μπλε να ''αδειάζει'' την Ασημίνα ενώ εκείνη χορεύει και γελάει με υπονοούμενα για τον καλό της στην Ελλάδα.

Παρ' όλα αυτά ο μαχητής θέλησε να πει δημόσια πως ενώ εκείνος προσπαθεί να τα δίνει όλα για την ομάδα του, η συμπαίκτρια του φαίνεται να είναι περισσότερο απορροφημένη στις προσωπικές τις νίκες, κάτι που κάνει τον Ανδρέα να νιώθει φοβερά εκτεθειμένος.

Tο ξέσπασμα του Ανδρέα απέναντι στην Ασημίνα στο Survivor 5

«Κάποια στιγμή στο αγώνισμα χθες φώναξε η Ασημίνα τουλάχιστον να κερδίζω εγώ. Με έκανε να νιώσω ηλίθιος γιατί όταν προσπαθείς να βάλεις πάνω από όλα την ομάδα κι ο άλλος φωνάζει στη ψύχρα ότι τουλάχιστον να κερδίζω εγώ, λες εντάξει μακάκας είμαι εγώ;

Όπως και να έχει, υπάρχουν δύο τρία άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι θα πει ομαδικό κλίμα και προσπαθούν να βελτιώσουν τα δικά τους στατιστικά. Ειδικά φέτος που αναφέρονται κάθε 15 ημέρες»

Η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με ταχύτητα φωτός! Η Survivor εβδομάδα κλείνει απόψε 16/3 όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με έπαθλο φαγητού, γιατί μην ξεχνάμε... κάθε Πέμπτη προβάλλεται ένα επεισόδιο του ριάλιτι που είναι αφιερωμένο μόνο στα παιχνίδια της Καραϊβικής. Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα μείνει στον αέρα γιατί δεν τα πάει καθόλου καλά στην τηλεθέαση... αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα!

Οι νίκες και οι ήττες αυτή την εβδομάδα ήταν κάπως μοιρασμένες, ειδικά στις ασυλίες. Στο χθεσινό 15/3 αγώνισμα είδαμε την ομάδα των Κόκκινων - όπως πολύ σωστά σας είχε αναφέρει από πολύ νωρίς το Youweekly.gr - να κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και τους παίκτες να συγκινούνται μιλώντας με τους δικούς τους ανθρώπους...