Survivor 5 : «Για μένα η Ευρυδίκη δεν υπάρχει καν!» - "Καταπέλτης" ο Τάκης Καραγκούνιας

Είναι πάλι στην ίδια ομάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : «Για μένα η Ευρυδίκη δεν υπάρχει καν!» -

Αρκετά αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια λίγο μετά τον χωρισμό των ομάδων στο Survivor και την μετακόμιση του στην νέα παραλία και στους Μπλέ. Ο δυνατός μαχητής, μπορεί να μην πήρε τόσο κατάκαρδα όσο άλλου συμπαίκτες του το χωρισμό των ομάδων, ωστόσο μίλησε ανοιχτά και έξω από τα δόντια για το γεγονός πως είναι μαζί με την Ευρυδίκη και στη νέα ομάδα.

Οι σχέσεις τους ήταν εδώ και μέρες τεταμένες καθώς είχαν τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα, και τώρα καλούνται να συνυπάρξουν εκ νέου και σε αυτή την ομάδα.

"Κόλαφος" ο Τάκης για την Ευρυδίκη στην νέα ομάδα

Ο Τάκης Καραγκούνιας χαρακτηριστικά ανέφερε, πως δεν την βλέπει καν στη νέα ομάδα, και πως θα συνεχίσει να είναι ο εαυτός του και όχι ψεύτης και υποκριτής, αφήνοντας να εννοηθεί αυτό για άλλους συμπαίκτες του.

"Άμα σου αστράψω καμία"

Τα πράγματα είναι αρκετά… τεταμένα στις δύο παραλίες του Survivor 5 και ειδικά στην κόκκινη παραλία, ο Τάκης Καραγκούνιας έχει καταφέρει να ανακατέψει τους πάντες με τη στάση και τη συμπεριφορά του, δείχνοντας πως είναι αρκετά ευέξαπτος και αυτό ορισμένες φορές μπορεί να φέρει την κατάσταση στα άκρα.

Ο μισθοφόρος, άλλωστε, πρόσφερε μαζί με την παρέα της Ευρυδίκης, της Βρισηίδας και της Κάτιας μια από τις πιο έντονες στιγμές του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Οι τέσσερις, και δη ο Τάκης με τις φωνές του, δημιούργησαν πανικό στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Διάσημοι έπρεπε να ψηφίσουν, με όσα συνέβησαν να διατηρούν την αγωνία στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Τάκης, φυσικά, δεν είχε μείνει μονάχα εκεί. Ο ίδιος θέλησε να… ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με αρκετούς παίκτες, από την ενόχλησή του με τα λόγια του Άρη Σοϊλέδη μέχρι τον τσακωμό με τον Σπύρο Μαρτίκα, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, αλλά τελικά δεν περιορίστηκε σε όσα έγιναν στο συμβούλιο.

Ο μισθοφόρος ξέφυγε και στην παραλία, όπου... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr