Survivor 5: «Να ήμουν στους Μπλε και ας χάναμε» - Σε τραγική κατάσταση ο Ανδρέας

Δυσαρεστημένος με τις νέες ομάδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Να ήμουν στους Μπλε και ας χάναμε» - Σε τραγική κατάσταση ο Ανδρέας

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, λίγη ώρα πριν το νέο (21/3) αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 μίλησε για την νέα του ομάδα και τα συναισθήματά του για τη νέα αυτή συνθήκη, ενώ δεν άφησε ασχολίαστους και τους αδύναμους κρίκους, μιλώντας για τους νέους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, του λείπει τόσο πολύ η παλιά του ομάδα, που τόνισε το πόσο πολύ θα ήθελε να είναι ακόμη στους μπλε και ας έχαναν σαν ομάδα. Από την άλλη, όμως, η τωρινή του ομάδα έχασε και τον έβγαλε υποψήφιο, επιβεβαιώνοντας τα spoils, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να φύγει ακόμη, καθώς θεωρεί πως άλλοι συμπαίκτες του είναι πιο αδύναμοι.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Ματθαιακάκη στο Survivor 5

«Εντάξει μ@@@@@ς είμαι εγώ;» - Ο Ανδρέας ''καρφώνει'' ανεπανόρθωτα την Ασημίνα

O Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι από τους παίκτες του Survivor 5 που μετράνε τόσο τις νίκες όσο και τις ήττες του. Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 είδαμε τον παίκτη των μπλε να ''αδειάζει'' την Ασημίνα ενώ εκείνη χορεύει και γελάει με υπονοούμενα για τον καλό της στην Ελλάδα.

Παρ' όλα αυτά ο μαχητής θέλησε να πει δημόσια πως ενώ εκείνος προσπαθεί να τα δίνει όλα για την ομάδα του, η συμπαίκτρια του φαίνεται να είναι περισσότερο απορροφημένη στις προσωπικές τις νίκες, κάτι που κάνει τον Ανδρέα να νιώθει φοβερά εκτεθειμένος.

«Κάποια στιγμή στο αγώνισμα χθες φώναξε η Ασημίνα τουλάχιστον να κερδίζω εγώ. Με έκανε να νιώσω ηλίθιος γιατί όταν προσπαθείς να βάλεις πάνω από όλα την ομάδα κι ο άλλος φωνάζει στη ψύχρα ότι τουλάχιστον να κερδίζω εγώ, λες εντάξει μακάκας είμαι εγώ;

Όπως και να έχει, υπάρχουν δύο τρία άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι θα πει ομαδικό κλίμα και προσπαθούν να βελτιώσουν τα δικά τους στατιστικά. Ειδικά φέτος που αναφέρονται κάθε 15 ημέρες»