Survivor 5: Έφυγε με λυγμούς απ' το αγώνισμα η Ευρυδίκη - Τι συνέβη;

Έτρεξε η Βρισηίδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Έφυγε με λυγμούς απ' το αγώνισμα η Ευρυδίκη - Τι συνέβη;

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την οποία δεν υπολογίζει καθόλου ως συμπαίκτρια ο Καραγκούνιας, έχασε τον πόντο την ώρα που ήταν αντίπαλη με την Τζο και μόλις τελείωσε έφυγε στην άκρη μόνη της και έβαλε τα κλάματα.

Η ίδια τις περισσότερες φορές φέρνει αναπάντεχες νίκες στην ομάδα της και αυτή τη φορά που δεν τα κατάφερε ξέσπασε, καθώς όπως πολλές φορές έχει δηλώσει πεινάει και θέλει να κερδίσει το σημερινό (23/3) έπαθλο του Survivor 5 οπωσδήποτε. Στο πλευρό της έτρεξε αμέσως η Βρισηίδα, αλλά εκείνη επέμενε πως θέλει να μείνει μόνη της.

Τα κλάματα της Ευρυδίκης μετά την ήττα της στο Survivor 5

Ο Κατσαούνης και η Ναυσικά «αδειάζουν» την Ευρυδίκη

Λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας 21/3 του Survivor 5, ο Κατσαούνης, ο οποίος δυσκολεύεται να συνηθίσει την καινούρια του ομάδα, και η Ναυσικά στις προσωπικές τους δηλώσεις αναφέρθηκαν ο καθένας ξεχωριστά για όσα είπε η Ευρυδίκη στο επεισόδιο της Κυριακής 20/3 περί οικογένειας και οι απόψεις τους συμφωνούν.

Και οι δύο αναφέρουν πως δεν θεωρούν ότι μπορεί κάποιος να νιώσει οικογένεια τόσο γρήγορα όταν πρόκειται για συμβίωση με νέα άτομα, τα οποία προηγουμένως ήταν και αντίπαλοι. Οι δηλώσεις της, κατά την γνώμη τους είναι άκυρες και μάλλον προκλητικές.

«Θα ήθελα να πω για την Ευρυδίκη στο χθεσινό συμβούλιο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος φτιάχνει καινούρια οικογένεια σε 48 ώρες. Εγώ είμαι τώρα στους Κόκκινους και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Η Ευρυδίκη είπε στο συμβούλιο ότι νιώθει ήδη μπλε και την εμψυχώνουν. Στη δική μου σειρά παραδέχθηκα κρυφά σε συνέντευξη ότι νιώθω μπλε κι ότι τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να τα ξεχάσω… Είμαι σίγουρος ότι η Ευρυδίκη δεν δένεται με άτομα και δεν πρόκειται να δεθεί ούτε με την μπλε ομάδα και πουλά παραμύθι εδώ μέσα » είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Τα λεγόμενα της Ευρυδίκης δεν έχουν καμία λογική γιατί η κόκκινη ομάδα διασπάστηκε από τις δολοπλοκίες της. Ο νοών νοείτω» πρόσθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.