Survivor 5: «Περίμενα ότι η σχέση της Ασημίνας και της Σοφιάνας θα...» - Η αποκάλυψη της Πελαγίας

Τι ανέφερε για το τέλος της φιλίας ανάμεσα στις δύο πρώην συμπαίκτριές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Περίμενα ότι η σχέση της Ασημίνας και της Σοφιάνας θα...» - Η αποκάλυψη της Πελαγίας

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25/3 η Πελαγία Καζολέα. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 σχολίασε μεταξύ άλλων το τέλος της φιλίας ανάμεσα στις δύο πρώην συμπαίκτριές της, Ασημίνα και Σοφιάννα.

Το σχόλιο της Πελαγίας για το τέλος της φιλίας μεταξύ Σοφιάννας - Ασημίνας στο Survivor 5

«Περίμενα ότι η σχέση της Ασημίνας και της Σοφιάνας θα έχει αυτή την εξέλιξη. Γιατί το Survivor είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και θέλουμε να δούμε τους χαρακτήρες σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Το περίμενα βάση του concept του Survivor. Επειδή οι παίκτες δεν επιλέγουν σε ποια ομάδα θα πάνε, περίμενα ότι θα τις χωρίσουν.

Όσο ήμουν στο παιχνίδι η Σοφιάνα είχε έναν χαρακτήρα πιο ευαίσθητο, ενώ η Ασημίνα λειτουργούσε πάντα πιο παθιασμένα. Η τοποθέτησή μου είναι με αντικειμενικούς όρους, γιατί και τις δύο τις έχω μέσα στην καρδιά μου, έχουμε ζήσει δύο μήνες μαζί, 24 ώρες το 24ωρο. Η Σοφιάνα έχει την τάση να τα βλέπει πιο συναισθηματικά» ανέφερε μεταξύ άλλων η Πελαγία Καζολέα.

«Όταν με είδα στο ξενοδοχείο...» - Η Πελαγία Καζολέα αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε στο παιχνίδι

Η Πελαγία Καζολέα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/3 στο Happy Day σχολιάζοντας μαζί με το πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή τις εξελίξεις του Survivor 5 αλλά και όσα πέρασε η ίδια η μαχήτρια κατά την παραμονή της στο παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια των μπλε έχει επιστρέψει ανανεωμένη στην Ελλάδα, ωστόσο δε μπορεί με τίποτα να ξεχάσει τις τεράστιες κακουχίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στην καλύβα του Αγίου Δομίνικου. Μάλιστα όπως περιγράφει η ίδια, όταν πήγε στο ξενοδοχείο, μετά την αποχώρηση της η εικόνα του εαυτού της στον καθρέφτη ήταν σοκαριστική.

«Εκεί έχει 4ο βαθμούς και τροπικό κλίμα. Εκεί που είσαι χαλαρός, ξαφνικά κατακλυσμός και βροχή», είπε χαρακτηριστικά και ρωτήθηκε για τον λόγο που συνεχώς κάλυπτε τα μαλλιά της: «Επειδή τα μαλλιά μου είναι ξανθά και ταλαιπωρημένα, ο κομμωτής μου μου είπε να μην τα βρέχω συχνά και να μην τα βλέπει ο ήλιος», δήλωσε στο Happy Dya η πρώην «Μαχήτρια»

«Έχω γυρίσει έναν μήνα και νιώθω ότι έχουν περάσει μόνο 10 μέρες. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Η εμπειρία ήταν μαγική αν και δύσκολη. Έχασα 10 κιλά, έφτασα τα 50 και όταν με είδα στο ξενοδοχείο σοκαρίστηκα».