Survivor 5: Οι νέες αφίξεις των παικτών άφησαν "κάγκελο" την Κόκκινη και Μπλε ομάδα

Θα φέρουν τα πάνω κάτω!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι νέες αφίξεις των παικτών άφησαν

Μπορεί πριν από λίγο να ξεκίνησε άλλο ένα βράδυ το Survivor 5 ωστόσο οι εξελίξεις φαίνεται να μην έχουν τέλος μιας και αναμφίβολα θεωρείτε το ριάλιτι των ανατροπών. Έτσι λοιπόν, μετά από τις επικές ατάκες του «γύπα» Κατσαούνη ο οποίος είναι πιο έτοιμος από ποτέ για το πάρτι, μια έκπληξη περίμενε τόσο την ομάδα των κόκκινων όσο και των μπλε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχουμε παρατηρήσει οι "εισβολές" στο ριάλιτι δεν έχουν τέλος για φέτος μιας και μετά από την αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαικάκη σειρά είχαν να μπουν 4 ακόμη παίκτες οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω κάτω, όπου πρόκειται για το μοντέλο, Νίκο Αντωνόπουλο, τον χορευτή Νίκο Γιάννη, την προπονήτρια ποδοσφαίρου Στέλλα Ανδρεάδου, αλλά και τον γνωστό make up & hair artist, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Μάλιστα, όλοι οι παίκτες μόλις τους αντίκρισαν δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους μιας και ήταν κάτι απρόοπτο για τους ίδιους.

Οι απρόσμενες "εισβολές" στο Survivor 5

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Σήμερα Κυριακή 27/3 στο Survivor 5 νέοι Κόκκινοι και νέοι Μπλε θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Καλά είναι τα φαγητά και τα έπαθλα, αλλά για να συνεχίζουν να τα διεκδικούν και να είναι πιο κοντά στον τελικό, πρέπει να τα δίνουν όλα και για τις ασυλίες για να κερδίζουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πριν το αγώνισμα ωστόσο, θα δούμε 4 νέους παίκτες να μπαίνουν στις ομάδες. Δυο άνδρες θα πάνε στους Κόκκινους και μια γυναίκα με έναν άνδρα στους Μπλε.

Όπως είδαμε μάλιστα και στο trailer (δείτε το εδώ) οι παίκτες θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Πως θα αντιδράσουν όμως με τα πρόσωπα που θα αντικρίσουν με το που πατήσουν στεριά;

Οι δυο ομάδες λοιπόν θα πέσουν στου στίβους μάχης με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι. Το αγώνισμα θα γίνει σε λίμνη και τα εμπόδια για ακόμη μια φορά θα είναι αρκετά δύσκολα.

Η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί στο συμβούλιο του νησιού να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της, ενώ ακόμη έναν αυτός που θα πάρει την ατομική ασυλία.

Survivor 5 spoiler 27/3 ασυλία

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η Μπλε και οι παίκτες της θα πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού. Όπως καταλαβαίνετε θα γίνει χαμός στους Κόκκινους και ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλον!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram