Survivor 5: Ο Καραγκούνιας "κατακεραύνωσε" τον Εμμανουήλ - «Είμαι σίγουρος ότι με εκείνον θα γελάμε»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Καραγκούνιας

Το βράδυ της Κυριακής 27/3 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και τόσο στην κόκκινη ομάδα όσο και στην μπλε τους περίμενε μια έκπληξη η οποία αναμφίβολα θα ταράξει τα νερά στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τις νέες αφίξεις που άφησαν άναυδους τους παίκτες, σειρά είχε και η γνωριμία μεταξύ τους μέχρι να εγκλιματιστούν. Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αισθάνθηκε αρκετά οικεία από το πρώτα λεπτά κάτι που απασχόλησε τον Τάκη Καραγκούνια καθώς το γεγονός ότι μιλούσε για τους κοιλιακούς του αλλά και για τα κιλά του, τον ενόχλησε αρκετά.

Η "αιχμηρή" δήλωση του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

"Βόμβα"! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Σπύρος Μαρτίκας;

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο Survivor 5 καθώς όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μπορεί οι διάσημοι και οι μαχητές να παλέψουν για την πολυπόθητη νίκη στο αγώνισμα επάθλου ωστόσο όπως φαίνεται αναμένεται να τις δούμε και τις δύο στο πάρτι της ένωσης των Τούρκων Survivors σύμφωνα με της φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό οι συνθήκες είναι άκρως αντίξοες καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς μετά από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Αυτή τη φορά ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως θα μας απασχολήσει και πάλι καθώς ενδέχεται πολύ σύντομα να... Διαβάστε την συνέχεια στο AthensMagazine.gr