Survivor 5: Ανατροπή με την νίκη - Οι αναρτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί "πρόδωσαν" πως θα πάνε και οι δύο ομάδες

Το spoiler μέσω instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ανατροπή με την νίκη - Οι αναρτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να δούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ καθώς όπως φαίνεται οι εξελίξεις αλλά και οι ανατροπές θα είναι για ακόμη μια φορά άκρως καταιγιστικές. Πιο συγκεκριμένα, οι Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν σκληρή μάχη για να πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου.

Η νικήτρια ομάδα θα παρευρεθεί στο πάρτι της ένωσης των Τούρκων Survivors, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν διάσημο pop καλλιτέχνης της γειτονικής χώρας.

Μπορεί να κυκλοφορούν αρκετά spoilers ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί "πρόδωσε" από μόνος του ότι στο πάρτι της ένωσης θα παρευρεθούν τελικά και οι δυο ομάδες.

Σε αυτά βλέπουμε παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ διακρίνουμε και έναν καινούργιο διαγωνιζόμενο που μπαίνει στους Μαχητές. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι αναρτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5

Η ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5

Το τέλος του Survivor 5 - Η ημερομηνία του φινάλε

Μπορεί το Survivor 5 να έλεγαν πως θα "σκίσει" σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όπως φαίνεται το γεγονός πως βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... δηλαδή τσακωμούς χωρίς λόγο, ψεύτικους έρωτες, αλλά και στημένους αγώνες (δείτε εδώ), έχει κουράσει τους τηλεθεατές.

Τα ποσοστά που σημειώνει βέβαια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους! Μπορεί μια ημέρα να βρίσκονται στα ύψη και τα τερματίζει πρώτο στην prime time ζώνη, όμως την επόμενη μπορεί να βρεθεί πολύ χαμηλά.

Όπως και να έχει, ο Ατζούν προσπαθεί όσο μπορεί να το κρατάει σε σταθερά επίπεδα. Μάλιστα, για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, βάζει στο παιχνίδι 4 νέους παίκτες που θα φέρουν μεγάλες εντάσεις.

Το γεγονός πως ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως το έπαθλο είναι η νικήτρια ομάδα να πάει στο πάρτι της ένωσης της Τουρκίας, έκανε πολλούς να σκεφτούν πως και η ένωση στο Ελληνικό δεν θα αργήσει να γίνει.

Και αν σκεφτεί μάλιστα κάποιος πως βρισκόμαστε στα μισά ουσιαστικά - αν γίνει σύντομα η ένωση - του Survivor 5, αυτό σημαίνει πως θα δούμε τον μεγάλο τελικό γύρω στις 25 Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Η κλασική δηλαδή ημερομηνία πάνω κάτω.