Survivor 5: Ο Κατσαούνης δεν συγχωρεί τον Αντωνόπουλο - Ξέσπασε για την καταγωγή του

Όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ο Κατσαούνης δεν συγχωρεί τον Αντωνόπουλο - Ξέσπασε για την καταγωγή του

Ο καυγάς που ξεκίνησε από το προηγούμενο επεισόδιο του Survivor (29/3) ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο συνεχίστηκε και σήμερα 30/3, καθώς οι δυο τους φαίνεται πως δεν μπορούν να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές. (Δείτε εδώ την συζήτηση του Κατσαούνη με τον Σχίζα)

Δεν δέχεται την συγγνώμη του Νίκου ο Κατσαούνης στο Survivor

Από την μια ο Νίκος προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον συμπαίκτη του και από την άλλη ο Κατσαούνης υποστηρίζει πως όλο αυτό είναι ένα stand για την δημοσιότητα γιατί ο Νίκος φέρεται σαν μετανιωμένος μόνο μπροστά από τις κάμερες.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο έληξε άδοξα στο νησί, ενώ ο Νίκος επανέφερε το θέμα στο συμβούλιο του νησιού. Ακόμα και τότε ο Γιώργος δεν δέχτηκε την συγγνώμη του ενώ ξέσπασε για την καταγωγή του.

«Βλάχος βλάχος αλλά...»

Στο επεισόδιο του Survivor 28/3 παρακολουθήσαμε την ήττα των Κόκκινων, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε ένα συμβούλιο του νησιού, όπου οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν ποιον θα αποχωρήσει. Ωστόσο αντί να επικεντρωθούν στην ηττημένη ομάδα, τα βλέμματα κέντρισε η κόντρα Τάκη - Κωνσταντίνου. Μόλις ολοκληρώθηκε αυτή η κόντρα μία άλλη πήρε φωτιά. Ο λόγος για τον Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο.

Το σπίρτο που έδωσε φωτιά είναι... ο χρυσός αιώνας του Περικλή. Μάλιστα οι δυο τουε αντάλλαξαν βαριές κοπέλες. Καθώς ο ένας είπε τον άλλον «Κ..βλαχο και ο άλλος χαζό».

Στη συνέχεια ο Νίκος δήλωσε πως ο Γιώργος προσπαθεί συνεχώς να του μιλήσει για ιστορικά γεγονότα για να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις.