Survivor 5: «Δεν ένιωθα ότι απατώ τον Τζον...» - Η Μυριέλλα "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της

«Είπα ότι έχω σχέση για να...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν ένιωθα ότι απατώ τον Τζον...» - Η Μυριέλλα

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι) η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε στην ιστορία που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη, η οποία έληξε άδοξα, ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια για την περιβόητη σχέση της με τον Τζον Λυγνό.

Συγκεκριμένα η Μυριέλλα εξήγησε πως η σχέση που έχει με τον Τζον δεν είναι στην πραγματικότητα ερωτική ενώ ξεκαθάρισε πως ο λόγος για τον οποίο είπε ότι έχει σχέση πριν μπει στο παιχνίδι ήταν για να μην της κάνουν διαρκώς ερωτήσεις.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή για το Survivor 5, τον Τζον και τον Γιώργο Κατσαούνη

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας.

Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει.

Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης.

Είπα στον Κατσαούνη ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Επιστρέφει στο Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή;

Καλό μήνα και καλή Πρωταπριλιά να έχουμε, αλλά οι πληροφορίες που θα ακολουθήσουν δεν αφορούν προϊόν κάποιου αστείου ή ψέματος. Μεταφέρονται, δηλαδή, τα νέα όπως αυτά προκύπτουν για το Survivor 5 από την παραγωγή.

Το ριάλιτι επιβίωσης πέρασε άλλη μια πολύ έντονη εβδομάδα, με πολλούς καβγάδες και ίντριγκες μεταξύ των παικτών. Στο τέλος έγινε και η μεγάλη έκπληξη, με τη Μυριέλλα Κουρεντή τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι, το οποίο έχασε ένα από τα πιο βασικά του πρόσωπα.

Η ηθοποιός επεδίωξε από την αρχή να... αξιοποιήσει το στοιχείο του ριάλιτι, πρώτα με το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη. Κάπως έτσι, η Μυριέλλα κατάφερνε διαρκώς να είναι πρώτο θέμα συζήτησης, με το επίκεντρο να βρίσκεται μονίμως σε εκείνη. Αυτό είναι κάτι, που εκτιμούσε η παραγωγή που την ήθελε οπωσδήποτε στο πάρτι της ένωσης στην χειρότερη περίπτωση, αλλά ο κόσμος δεν αφουγκράστηκε την ίδια επιθυμία, απομακρύνοντάς τη μέσω της ψήφου.

Η παραγωγή, όμως, δε θέλει να τα παρατήσει. Η Μυριέλλα δεν έχει ακόμη φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και ενδέχεται να... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr