Survivor 5 spoiler 13/4: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 13/4: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Μπορεί σήμερα Τρίτη 12/4 Κόκκινοι και Μπλε να μονομαχήσουν για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5 (δείτε ποιοι θα κερδίσουν), ωστόσο αύριο 13/4 ένας παίκτης θα αποχωρήσει λίγο πριν την ένωση των δυο ομάδων την οποία ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός χαροποιώντας τους όλους.

Όπως παρακολουθήσαμε χθες 11/4, η ομάδα που έχασε την δεύτερη ασυλία ήταν η Κόκκινη, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στον τάκο παίκτες και από τις δύο ομάδες. Μετά τον τσακωμό λοιπόν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τους συμπαίκτες του, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Έτσι λοιπόν, από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ από την ατομική ασυλία της Σοφιάννας η Στέλλα Ανδρεάδου και από αυτή του Στάθη Σχίζα ο Νίκος Γιάννης, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Μάλιστα, μετά το τέλος της ψηφοφορίας, οι περισσότεροι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα αφού μαζί με τον Κωνσταντίνο βρίσκονται ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας ο Εμμανουήλ δεν αποχωρεί από το παιχνίδι αφού το κοινό έχει δείξει πως παρά τις εντάσεις που φέρνει τον στηρίζει, όπως επίσης δεν φεύγει ούτε η Στέλλα αφού είναι ήρεμη παίκτρια και δεν τσακώνεται με κανέναν. Άρα η αποχώρηση παίζει ανάμεσα σε Γιάννη και Αντωνόπουλο.

Φαβορί λοιπόν για την αποχώρηση όπως λένε πληροφορίες είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος. Το μόνο που μένει είναι να το επιβεβαιώσουμε.

UPDATE!!!!!

Οριστικό! Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί!

Survivor 5 soiler 13/4 αποχώρηση

Τι είχε πει ο Αντωνόπουλος για τη συμμετοχή του στο Survivor

«Την απόφαση να δηλώσω συμμετοχή στο GNTM την πήρα μέσω των manager μου, οι οποίοι μου είπαν ότι θα έχει να μου δώσει πολλά το GNTM, θα με βοηθήσει η τριβή στον φακό, να αποκτήσω και εγώ μια επιπλέον εμπειρία γιατί δεν έχω πολύ καιρό στον χώρο του modeling και ειδικά στην τηλεόραση, επομένως αυτό θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία και σίγουρα η αναγνωρισιμότητα που όλα τα μοντέλα καλώς η κακώς κοιτάζουν την αναγνωρισιμότητα γιατί αργότερα αυτό είναι η προβολή που θα σε οδηγήσει σε πιο πολλές δουλειές, να σε δει πιο πολύς κόσμος στο χώρο και να βελτιώσεις την εικόνα σου. Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος, έχω το άγχος το δημιουργικό που θέλω να κάνω σωστή προετοιμασία και σωματικά και ψυχοπνευματικά, ώστε να αντεπεξέλθω στο ριάλιτι αυτό, ελπίζω να μπω στο σπίτι», είχε δηλώσει.