Τρελά ερωτευμένος ο Χρήστος Δάντης - Η νέα ανάρτησή του για την Ασημίνα

Δεν σταματά λεπτό να την στηρίζει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρελά ερωτευμένος ο Χρήστος Δάντης - Η νέα ανάρτησή του για την Ασημίνα

Δεν κρύβουν πια στιγμή τον έρωτά τους Χρήστος Δάντης και Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την παίκτρια του Survivor 5 να αναφέρεται αρκετά συχνά στον τραγουδιστή.

Μάλιστα και ο Χρήστος Δάντης πολλές φορές δείχνει την στήριξή του στην αγαπημένη του, μέσα από διάφορες αναρτήσεις και φωτογραφίες στα social media, ενώ μάλιστα δεν διστάζει να απαντά και σε όσους κρίνουν την σχέση τους, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ασημίνας από το χθεσινό επεισόδιο, βάζοντας μια καρδούλα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα

Η διαφορά ηλικίας τους

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει απασχολήσει κατά πολύ με τον χαρακτήρα και τις αγωνιστικές της επιδόσεις στο φετινό Survivor. Επίσης, έχει σχολιαστεί αρκετά η προσωπική της ζωή αφού αποκαλύφθηκε πως εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή, Χρήστου Δάντη.

Η Ασημίνα σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας τονίζει πως περιμένει πως και πως μήνυμα του Χρήστου με τον Γιώργο Λιανό να την "πειράζει". Εκείνος με την σειρά του την αποθεώνει και την στηρίζει μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Πρόσφατα, μάλιστα, της έκανε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση (δείτε την εδώ).

Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παρά το γεγονός πως μεταξύ τους υπάρχει μια διαφορά 33 ετών. Ο Χρήστος Δάντης γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου 1966 άρα είναι 55 ετών ενώ το κορίτσι αυτό είναι γεννημένη το 1999 άρα σήμερα είναι 22 ετών.

Για πολλούς η διαφορά ηλικίας αποτελεί ταμπού αλλά όπως φαίνεται στην περίπτωση αυτή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά κι αν δεν πειράζει τη νύφη και τον γαμπρό που λέει και η γιαγιά μου, οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο! Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι οι δυο τους ταιριάζουν πάρα πολύ και φαίνεται πως υπάρχει αγάπη και αλληλοϋποστήριξη...