Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Ποιοι παραμένουν για την μεγάλη ένωση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor (14/4) ολοκληρώθηκε, ενώ όπως είχαμε ήδη προβλέψει στο Youweekly ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Αντωνόπουλου από το παιχνίδι. Φυσικά ο Νίκος δεν ήθελε να φύγει τόσο νωρίς και ειδικά όταν το Σάββατο 16/4 θα γίνει πολυπόθητη ένωση των ομάδων.

Αποχωρεί ο Νίκος Αντωνόπουλος

Φυσικά πολύ στεναχωρήθηκαν από αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων καθώς σχεδόν όλη η Μπλε ομάδα, ήλπιζε να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ, που φαίνεται πως παρά τους τσακωμούς ο κόσμος συνεχίζει να τον στηρίζει.

Ο Νίκος δήλωσε πως: «Ήθελα πολύ να μείνω, αλλά οι 3 εβδομάδες είναι αρκετές για να αποκομίσω μαθήματα ζωής. Το ευχάριστο είναι ότι θα επιστρέψω και θα κάνω Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους».

«Με ζηλεύετε γιατί είμαι όμορφος και πλούσιος»

Χαμός έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 14/4, για ακόμα μία φορά, αλλά στην παραλία των μπλε, σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι παίκτες φώναζαν μεταξύ τους με ένταση, ενώ ο τσακωμός μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού.

Μάλιστα τα νεύρα αυξήθηκαν στη σκηνή, όταν ο Άρης επέμενε ότι ο «αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας» Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον makeup artist.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε με έπαρση και είπε στους συμπαίκτες τους «Ζηλεύτε με, έχω πολλά να ζηλέψετε».

Στο ίδιο κλίμα του απάντησε και ο Άρης, «Κωνσταντίνε σε ζηλεύουμε γιατί είσαι πολύ όμορφος και πολύ πλούσιος».