Survivor 5: «Ένιωσα μεγάλη αδικία που έφυγα» - Ξέσπασε ο Νίκος Αντωνόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις

Όσα αποκάλυψε για το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Ένιωσα μεγάλη αδικία που έφυγα» - Ξέσπασε ο Νίκος Αντωνόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις

Ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα πριν το αυριανό 16/4 πάρτι ένωσης στο Survivor 5 -δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα ξεσηκώσει τις 2 ομάδες- ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ήταν υποψήφιος μαζί με τον Νίκο Γιάννη από την ομάδα του, και τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Στέλλα από τη μπλε ομάδα.

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να διώξει τον Νίκο Αντωνόπουλο, κάτι που προκάλεσε μεγάλο σοκ, μιας και όλοι περίμεναν τον Κωνσταντίνο.

Ο Νίκος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή Love It το πρωί της Παρασκευής 15/4 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ένιωσε αδικημένος που έφυγε αυτός και όχι ο Εμμανουήλ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν τον υποδέχθηκαν θερμά όταν μπήκε στο παιχνίδι και πως συνεχώς οι παίκτες τον ρωτούσαν τι λέει έξω ο κόσμος γι’ αυτούς.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Αντωνόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

Άγριος καυγάς μετά την ένωση των ομάδων! Ποιος πλακώθηκε με ποιον

Το πάρτι της Ένωσης είναι γεγονός, τα γυρίσματα έχουν γίνει και οι παίκτες των δύο ομάδων μένουν πλέον στην ίδια παραλία.

Όπως είναι λογικό οι παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών έχουν έρθει πιο κοντά και υπάρχουν νέες φιλίες αλλά και καινούργιες κόντρες. Μια από αυτές είναι εκείνη του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Γιάννη, με τους δύο άνδρες να "σφάζονται" με το καλημέρα της ένωσης.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα μετακομίσουν στην παραλία των κόκκινων και επειδή ο Νίκος Γιάννης θα... διαβάστε περισσότερα εδώ.