Survivor 5: Ο Νίκος Κουρκούλης στο πάρτι της ένωσης - Η πρώτη ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο

Βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Νίκος Κουρκούλης στο πάρτι της ένωσης - Η πρώτη ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο

Όπως σας είχε αποκαλύψει εδώ και κάποιες μέρες, ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor 5 δεν είναι άλλος από τον Νίκο Κουρκούλη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένα από τα ονόματα που ακούστηκε έντονα ήταν αυτό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει ταξιδέψει και στο παρελθόν στον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το όνομα του Χρήστου Δάντη λόγω της σχέσης του με την Ασημίνα, ωστόσο φαίνεται πως η παραγωγή αποφάσισε να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ο Νίκος Κουρκούλης ανέβασε ένα βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα στο εν λόγω βίντεο φαίνεται και ο χώρος στον οποίο πραγματοποιείται το πάρτι της ένωσης (δείτε εδώ το εντυπωσιακό trailer) καθώς και ο Γιώργος Λιανός.

Το βίντεο του Νίκου Κουρκούλη από τον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5

Στον Άγιο Δομίνικο για την ένωση των ομάδων και η Νικολέττα Μαυρίδη

Σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτη πριν από αρκετό διάστημα και πλέον το επιβεβαίωσε και η ίδια αφού αυτή την στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και πόσταρε και φωτογραφία στα social media!

Το πάρτι της ένωσης έρχεται αύριο, Σάββατο 16 Απριλίου και μία πρώην παίκτρια ετοιμάζεται να κάνει έκπληξη στους παίκτες του Survivor. Ο Ατζούν ετοιμάζει ένα επεισόδιο υπερπαραγωγή με πολύ μουσική, πολύ χορό και πολλές εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια που θα επιστρέψει ξανά στον “τόπο του εγκλήματος” είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στις Ιστορίες του Instagram.

Η πρώην παίκτρια θα βρεθεί στο πάρτι ένωσης του Survivor για να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr