"Η Μαρία είναι..." - Έξαλλος ο Φραγκολιάς με την ατάκα για την σχέση Σοϊλέδη και Σοφιάννα στο Survivor 5

Έκραξε άσχημα τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Το απόσπασμα όπου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλάει για τη σχέση που έχει αναπτύξει ο Άρης Σοϊλέδης με την Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor 5 πρόβαλλαν στο Happy Day και ο κουμπάρος του ποδοσφαιριστή έγινε έξαλλος, μόλις άκουσε την ατάκα ότι υπάρχει έρωτας ανάμεσα τους.

Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ ανέφερε πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα τους παρόλο που έξω ο Άρης έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά και με το που επιστρέψουν στην Ελλάδα θα γίνει ο γάμος τους.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες», ανέφερε χαρακτηριστικά - δείτε στο βίντεο όλες τις αποκαλύψεις.

Το σχόλιο του Φραγκολιά για την ατάκα του Εμμανουήλ

Ο Κώστας Φραγκολιάς λοιπόν, θέλησε να πάρει θέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ενώ αποκάλυψε και πως το έχει πάρει όλο αυτό η Μαρία Αντωνά.

«Όσοι το βλέπουν, βλέπουν και τη σχέση του Άρη με όλους γιατί δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει με άλλους. Εγώ πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να μείνει στο παιχνίδι είναι να δημιουργήσει ριάλιτι. Η Μαρία είναι πάρα πολύ κουλ, δεν είναι θυμωμένη. Το κορίτσι έχει βήμα και αν θέλει να μιλήσει, θα μιλήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά μετά το φημολογούμενο φλερτ μεταξύ Άρη και Σοφιάννας

Η Μαρία Αντωνά έδειξε να μην ασχολείται με τη φωτιά που επιχείρησε να ανάψει ο Κωνσταντίνος, προτιμώντας να ανεβάσει ένα στόρι με σχόλιο διαδικτυακού της φίλου ο οποίος προφανώς τοποθετήθηκε όπως ακριβώς θα ήθελε να κάνει η ίδια.

Η Μαρία Αντωνά για Εμμανουήλ