Survivor 5 spoiler 18/4: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί μέγα spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 18/4: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Για ακόμη μια φορά το Survivor 5 απέδειξε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αφού έχουμε τεράστια ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή της εβδομάδας. Μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη θα βγουν στον τάκο ακόμη 3 παίκτες, αφού η Μπλε ομάδα είναι αυτή που θα χάσει απόψε 18/4.

Μπορεί αρχικά τα spoils να έλεγαν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα είναι ο παίκτης των Μπλε που θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση... όμως κανείς δεν θα περιμένει να ακούσει τα ονόματα που τελικά θα βγουν στον τάκο .

Όπως φαίνεται στους Μπλε έχουν έρθει τα πάνω κάτω και σίγουρα γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες τα οποία και δεν βλέπουμε ποτέ, παρόλο που αρκετά από αυτά μέσω των αποκλειστικών μας σας τα μεταφέρουμε.

Αυτοί είμαι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες μας, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα σοκάρουν τους τηλεθεατές, αφού είναι παίκτες που όχι μόνο φέρνουν πόντους, αλλά είναι και φαβορί για τον τελικό.

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη, αλλά και την Τζο Μαριδάκη, οι οποίοι θα συνοδεύσουν τον Γιώργο Κατσαούνη στην ψηφοφορία του κοινού.

Τι θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού θα είναι εκρηκτικό! Ο Άρης Σοϊλέδης θα τσακωθεί άσχημα με τον Τάκη Καραγκούνια. Μπορεί οι δυο τους μετά τις εντάσεις που είχαν στο παρελθόν να φαινόταν πως τα βρήκαν και πλέον το κλίμα ανάμεσα τους είναι ήρεμο... ωστόσο, ένα γεγονός θα χαλάσει και πάλι τις σχέσεις τους.

Ο μισθοφόρος θα αναφέρει ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην παραλία, κάνοντας λόγω για άσχημη συμπεριφορά του συμπαίκτη του. Δήλωσε πως δεν σέβεται, ενώ υποτιμά τους ανθρώπους. Την στιγμή εκείνη λοιπόν, ο Άρης βλέπουμε να σηκώνεται και να δηλώνει έξαλλος "Θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα" ενώ αποχώρησε από το συμβούλιο.