Survivor 5: Άλλοι έκλαιγαν και άλλοι πανηγύριζαν - Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Χαμός στο συμβούλιο με την ανακοίνωση του Λιανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Άλλοι έκλαιγαν και άλλοι πανηγύριζαν - Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Μετά από έναν ακόμα μεγάλο καυγά που σημειώθηκε στο συμβούλιο του Survivor 5 ανάμεσα στη Ναυσικά και τον Μαρτίκα, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια αυτή δεν ήταν άλλη από την Τζο Μαριδάκη, όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί.

Οι περισσότεροι χάρηκαν γιατί παρέμειναν οι φίλοι τους, ενώ η παρέα της Τζο ξέσπασε σε κλάματα.

Η αποχώρηση της Τζο από το Survivor 5

Τι έγινε ανάμεσα σε Τζο και Ναυσικά όταν έκλεισαν οι κάμερες

Το... σώσε έγινε χθες (18/4) στο Survivor 5, με το συμβούλιο να αναδεικνύεται σε «πολεμικό» τοπίο, το οποίο αφορά μονάχα τραμπούκους, που κανένα σωστό παράδειγμα δε δίνουν σε όποιον παρακολουθεί ένα ριάλιτι επιβίωσης, που νοιάζεται μονάχα για τα νούμερά του πάση θυσία.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξαν άλλο και ξέφυγαν από τα όρια, φτάνοντας σε σημείο να έρθουν στα χέρια μπροστά σε όλους και αναγκάζοντας άτομα της παραγωγής να μπουν μέσα στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό φυσικά να τους αποβάλλει, ενώ ο πρώτος είχε ήδη τεθεί στην κρίση του κοινού ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός ο καβγάς, όμως, δεν ήταν και ο μόνος που έγινε στο συμβούλιο. Για την ακρίβεια, δεν είναι ο μόνος που είδαμε να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά ο άλλος «κόπηκε» στο μοντάζ, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούμε σε εκείνον του Άρη με τον Τάκη, οπότε αναγκαστικά έμεινε λίγο πιο πίσω.

Όπως θα θυμάστε, όμως, η Τζο Μαριδάκη «έβραζε» στη διάρκεια του συμβουλίου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας την ατομική ασυλία, διάλεξε φυσικά να χρίσει ως υποψήφια μαζί με τους άλλους τρεις την Τζο, προστατεύοντας για ακόμη μια φορά απροκάλυπτα την κλίκα της και μην προβάλλοντας κανένα, κα κανένα σοβαρό επιχείρημα.

Τη θεωρεί εύκολο στόχο, αν και από την ψηφοφορία του κοινού μάλλον φαίνεται πως η Τζο μόνο τέτοιος στόχος δεν είναι. Η ίδια, πάντως, έγινε έξαλλη και μίλησε για ντροπή στο συμβούλιο, αλλά δεν έμεινε εκεί, επιτιθέμενη στην Ναυσικά και ζητώντας της το λόγο, που για άλλη μια φορά βρέθηκε υποψήφια.

Συγκεκριμένα... διαβάστε περισσότερα εδώ.