Survivor 5: «Τα κάνεις πάνω σου όταν παίζεις μαζί της!» - 'Αγριο ξέσπασμα Βρισηίδας κατά Σοφιάννας

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παίκτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Τα κάνεις πάνω σου όταν παίζεις μαζί της!» - 'Αγριο ξέσπασμα Βρισηίδας κατά Σοφιάννας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως φαίνεται στα τελευταία επεισόδια είναι καταβεβλημένη και ψυχολογικά αλλά και σωματικά κάτι που έγινε πιο έντονο μετά το έπαθλο των Κόκκινων στο Μαϊάμι την ώρα που εκείνοι υπέφεραν από τη βροχή στην καλύβα τους νηστικοί. Στο σημερινό επεισόδιο την Τρίτη 26/4 στο Survivor, ξέσπασε κατά της Σοφιάννας για τα σχόλια που έκανε λέγοντας πως η Κόκκινη άξιζαν το έπαθλο την ώρα που η ψυχολογία της ομάδας της, ήταν στα τάρταρα.

Απίστευτο ξέσπασμά από Βρισηίδα κατά Σοφιάννας

Η παίκτρια δεν άντεξε και μετά τα σχόλια που άκουσε από την συμπαίκτρια της λύγισε και φανερά εκνευρισμένη σχολίασε έντονα πως δεν είναι πια ομάδα όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα μεταξύ τους και άτομα να λένε πως οι αντίπαλοι αξίζουν περισσότερο, όταν ειδικά η Σοφιάννα φοβάται όποτε την επιλέγει η Ναυσικά για αντίπαλο και πως πλέον με τέτοια ψυχολογία δεν μπορεί καν να αγωνιστεί.

«Με τον Άρη σας θέλαμε εκεί» - Τα πρώτα λόγια του Τάλα σε Σοφιάννα και Μέη μετά το Μαιάμι

Πως και πως φαίνεται πως περίμεναν οι παίκτες των Μπλε που έμειναν πίσω τους συμπαίκτες τους, μετά το ταξίδι που κέρδισαν στο Μαϊάμι στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor! Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που πέρασαν δύσκολα μένοντας πίσω λόγο των καιρικών συνθηκών, έκαναν εικασίες σχετικά με το πως πέρασαν και πόσο φαγητό έφαγαν στο τρομερό αυτό ταξίδι.

Με το που έφτασαν στην παραλία ο Τάλα και ο Άρης, τους περίμενε η Σοφιάννα με την Μέη για να ακούσουν το πως πέρασαν, με τον πρώτο να συμπληρώνει πως και εκείνος όσο και ο Άρης ήθελαν οι συμπαίκτριες τους να ήταν μαζί τους για να διασκεδάσουν.