«Είμαι η εύκολη λύση, τους άκουσα...» - Ο Τάκης "ξεμπρόστιασε" τους συμπαίκτες του

«Μην κάνουμε καμία μ@@@@α και κερδίσουμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι η εύκολη λύση, τους άκουσα...» - Ο Τάκης

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μπλε ομάδα πριν τον αγώνα ασυλίας στο Survivor, την Κυριακή 1/5 καθώς εκτός από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τώρα και ο Τάκης, υποστηρίζει πως έχει ακούσει παίκτες της ομάδας του να λένε πως τους συμφέρει να χάσουν ώστε να βγει στον τάκο ο πιο αδύναμος παίκτης, και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Τάλα...

"Καταπέλτης" για τα λεγόμενά του

Ανάμεσα στα άτομα που άκουσε να μοιράζονται ανοιχτά τέτοιες σκέψεις ήταν και ο Τάλας ο οποίος σύμφωνα με τον Τάκη είπε τη φράση «Μην κάνουμε καμία μ@@@@@α και κερδίσουμε» κάτι που ο ίδιος δεν παραδέχτηκε πως το έθεσε έτσι και τότε διαπληκτίστηκαν πριν τον αγώνα.

Θα το ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός αυτήν την εβδομάδα - Τα πάνω κάτω με τον Τάκη Καραγκούνια

Το Survivor 5 έχει... επιτέλους εξελίξεις ως προς το θέμα της επιβίωσης. Γιατί καλά τα έπαθλα και... οι βόλτες, αλλά το σημαντικό είναι το ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος, όταν και θα ανακηρυχθεί στο Γαλάτσι ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε χθες (30/4) για το παιχνίδι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν πάλι σε «πολεμική» μεταξύ τους κατάσταση, παλεύοντας πρώτα για το έπαθλο φαγητού και όχι μόνο, και ύστερα για τις δύο ασυλίες, που θα κρίνουν και το ποιος εν συνεχεία θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ένας παίκτης, πάντως, μοιάζει να είναι... στην μπούκα από τους υπόλοιπους. Ο Τάκης Καραγκούνιας δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από το Survivor, με το μισθοφόρο να πληρώνει τον εριστικό του χαρακτήρα, χωρίς καμία διάθεση να δείχνει κάποια πιο διαλλακτική στάση, ώστε να βελτιώσει τη θέση του.

Οι αναφορές εναντίον του από συμπαίκτες και αντιπάλους γίνονται όλο και περισσότερες και στο σημερινό (1/5) επεισόδιο τον βλέπουμε για ακόμη μια φορά να τσακώνεται... μέχρι και με τους φοίνικες, αν και καταγγέλλει για κάτι αρκετά σοβαρό στο συμβούλιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το αν αυτό στοιχίσει την παραμονή του τελευταίου στο Survivor δεν το γνωρίζουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση η κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή για τον Τάκη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr