Survivor 5 spoiler 4/5: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 4/5: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Και τις δυο ασυλίες της εβδομάδας του Survivor 5 έχασαν οι Μπλε με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να βγάλουν 3 συμπαίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Χθες λοιπόν, Δευτέρα 3/5 μετά την δεύτερη ψηφοφορία στον τάκο μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια έπεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ η Στέλλα (κέρδισε την ατομική ασυλία) που νευρίασε με τους συμπαίκτες της μιλώντας για πλεκτάνη, από "σπάσιμο" έδειξε την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Και οι 3 παίκτες λοιπόν, έχουν απασχολήσει πολύ τα social media πίσω στην Ελλάδα, ο καθένας για ξεχωριστό λόγο. Ο Τάκης για τους τσακωμούς του, η Βρισηίδα για τα κλάματα της, ενώ η Σοφιάνα για τις πισώπλατες μαχαιριές αλλά και τη φημολογούμενη "σχέσης" της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Πολλοί λοιπόν θα πίστευαν πως ο Τάκης θα αποχωρήσει καθώς από την αρχή που μπήκε στο παιχνίδι μόνο άσχημα λόγια άκουγε τόσο από το twitter όσο και από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο έχουμε ανατροπάρα!

Αυτό ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας από το Survivor 5 αποχωρεί η Σοφιάνα Αβραμάκη, το τελευταίο γεγονός με τον Άρη Σοϊλέδη και την παράβαση φαίνεται πως έσωσε τον Τάκη που όλοι λένε πως δικαιώθηκε, αλλά και την Βρισηίδα η οποία δεν ανήκει στην κλίκα τους.

Βέβαια, για οποιαδήποτε ανατροπή θα σας ενημερώσουμε!

Survivor 5 spoiler 4/5 αποχώρηση

Λίγα λόγια για την Σοφιάνα Αβραμάκη

Έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη το 1995, ζει στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Στο επάγγελμα είναι φυσικοθεραπεύτρια και ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών και στη συνέχεια σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο Α-ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης.

Μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική». Ένα πράγμα που αντέχει να αντιμετωπίζει στην καλύβα της παραλίας δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία!

Εάν κέρδιζε το έπαθλο θα βοηθούσε τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.