Survivor 5: Έκανε την μπλούζα φόρεμα - Αποκαλυπτική η επιστροφή της Σοφιάνας στην Ελλάδα

Θα συζητηθεί και για αυτό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Έκανε την μπλούζα φόρεμα - Αποκαλυπτική η επιστροφή της Σοφιάνας στην Ελλάδα

Η Σοφιάνα Αβραμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η οποία έφερε πολλά κλάματα και λυγμούς από κάποιους, επέστρεψε το Σάββατο 7/5 στην Ελλάδα. Η παίκτρια πέρασε μεγάλο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο όμως ο κόσμος αποφάσισε για εκείνη και η τελική κρίση την έφερε πίσω.

Έτσι λοιπόν, με ένα λευκό T-shirt, το οποίο ως πολύ μακρύ το έκανε φόρεμα κα με γυαλιά ηλίου την είδαμε να περπατάει στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τώρα πια το πολύ έντονο μαύρισμα στο σώμα της έκανε ''μπαμ'' σε συνδυασμό με το άσπρο χρώμα. Προφανώς αφού ξεκουραστεί άλλες λίγες ημέρες όλοι θα περιμένουν τις δηλώσεις της, μιας και η πρώην παίκτρια έχει σχολιαστεί για πολλά.

Η επιστροφή της Σοφιάνας Αβραμάκη στην Ελλάδα από το Survivor 5

Σοφιάνα Αβραμάκη επιστροφή

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφιάνας μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι

Η Σοφιάνα Αβραμάκη μετά την πολυσυζητημένη αποχώρηση της από το Survivor 5 είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο από εκεί όμως μίλησε την Παρασκευή 6/5 στο Love it και έκανε δηλώσεις για όσα ακούγονταν για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη κατά την κοινή παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια λοιπόν νιώθει φοβερά άσχημα για όλα αυτά που έμαθε τώρα, που έχει αποχωρίσει και όπως τόνισε αισθάνεται φοβερά εκτεθειμένη στο πρόσωπο της συντρόφου του Άρη, Μαρία Αντωνά. Προφανώς και αποκάλυψε πως δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση με τον ποδοσφαιριστή και πως όσα έλεγε από κρυφά στις κάμερες ο Εμμανουήλ, τα ήξεραν πολύ καλά.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό που φτιάχτηκε, δεν ξέρω από πού προέκυψε, αν το ξεκίνησε ο Εμμανουήλ όλο αυτό. Στην αρχή ήταν αστείο, μέχρι που καταλάβαμε την σοβαρότητα του πράγματος. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ειδικά όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν η κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι στην τηλεόραση και δέχεται πόλεμο από παντού», λέει η Σοφιάνα Αβραμάκη και ξεκαθαρίζει:

«Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς και δεν υπάρχει. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Φεύγαμε στην ζούγκλα μέσα, αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, πάντα φεύγαμε και οι τέσσερις μαζί. Δεν έχουμε φύγει ποτέ οι δυο μας κάπου, ώστε να πω ότι υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό, γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας, γιατί έχω έξω μια οικογένεια η οποία ακούει όλα αυτά και στεναχωριέται και επίσης δεν με τιμά καθόλου».

«Ενημερώθηκα από τον Άρη και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω, δεν πίστευα ότι κάποιος θα το πάρει τόσο σοβαρά. Μετά, όμως, κατάλαβα τη σοβαρότητα του πράγματος. Μπήκα στη θέση της Μαρίας, σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος 24 ώρες το 24ωρο με μια συγκεκριμένη κοπέλα. Ήταν πάρα πολύ άσχημο. Σκεφτήκαμε πολλούς τρόπους για να το χειριστούμε…

Ρωτήσαμε έναν έναν από την ομάδα αν έχουν δει κάτι και αν ναι γιατί κανείς δεν ήρθε να μας το πει και το είπε σε προσωπική συνέντευξη. Όλοι το αρνήθηκαν. Ο μοναδικός που το παραδέχτηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δικαιολογώντας ότι το έκανε σαν τρολ. Κανένας άλλος δεν βγήκε να μιλήσει γιατί κανένας αποκλείεται να έχει δει κάτι», τόνισε η Σοφιάννα Αβραμάκη.