«Πάντως αυτό που κάνανε...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor 5

Πώς τοποθετήθηκε στην απόφαση της παραγωγής να διώξει τον Γιώργο από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάντως αυτό που κάνανε...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor 5

Από το Survivor 5 αποβλήθηκε πριν μερικές μέρες ο Γιώργος Κατσαούνης, με αφορμή την επίθεση εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Ο ίδιος επέστρεψε το πρωί της Τρίτης 10/5 στην Ελλάδα, χωρίς όμως να προχωρά σε κάποια δήλωση.

Η απόφαση της παραγωγής να τον διώξει από το παιχνίδι σχολιάστηκε έντονα από πολλούς, τόσο από τους χρήστες των social media, όσο όμως και από τις εκπομπές.

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν ήταν και αυτή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης 10/5 τοποθετήθηκε με τον δικό της τρόπο στην αποχώρησή του Γιώργου Κατσαούνη, με την ίδια να συμφωνεί με την απόφαση της παραγωγής.

Συμφωνεί η Ελένη Μενεγάκη με την απόφαση της παραγωγής να διώξει τον Κατσαούνη

«Έχω την αίσθηση πως είναι η πρώτη φορά που διώχνουν παίκτη από ένα ριάλιτι λόγω συμπεριφοράς.

Πάντως αυτό που κάνανε, είναι ένα παράδειγμα να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο και όχι μόνο σε αυτή την εκπομπή. Ότι όλοι όσο και να πιστεύετε πως είστε δυνατοί παίκτες, αν παραβείτε κάτι από αυτά που θεωρείτε δεδομένα, όποιος και αν είσαι θα φύγεις. Δε ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Για κάτι παπούτσια… Για φαντάσου».

Και ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε στην αποβολή του Κατσαούνη

Ο παρουσιαστής λοιπόν είδε το απόσπασμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού (δείτε εδώ όλο το απόσπασμα) και είπε χαρακτηριστικά: «Μπράβο στην παραγωγή που καταδικάζει τη βία. Αλλά και ο Τάκης και ο Άρης… Ας μείνουμε στο καλό. Βία τέλος. Κανένα άλλο σοβαρό θέμα έχω;» ενώ για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχολίασε:

«Κοντεύει να διαλυθεί το νησί κι αυτός “φτιάξε καφέ να στα πω”. Σαν τις γιαγιάδες στα χωριά που κάθονται στα μπαλκόνια, αλλά με 12 κοιλιακούς. Θα μείνει αυτός στο τέλος. Που φτάσαμε; Να προτιμάμε τον Εμμανουήλ».